Bence de iyi. Benim doktor adım hesabı demedi 40 45 dk yürü dedi. Ben 40 dakikaya yakın yürüdüm geldim işte yeter 🤣🤣
Aynennn hergün bile öyle olması iyi birşey zaten ben bide dün okadar adım attım birazdaha atıyim dedim 10bin etcektim de kasıklarım çok ağrıdı uzun zamandır yürüyüş ettiğim yokki bacağıma vuracağına kasıklarıma vuruyo ama çok ağrı çektim dün sıcak duş aldım bide 🤦‍♀️ bugün dinlenicem

Şimdi verdim yemekleriinii beni görünce kudurdularrr varya değişik birduygu ya eşim diyo bak bakk seni görünce nasıl seviniyolar annesi yesin onii diyo 😄
Ahahah kıvrak bebeklerini doyuruyorsun sevincekler tabi mamaları geliyor 🤣🤣 kız bunların miğdeleride yokmuş he 🤣

Aynennn hergün bile öyle olması iyi birşey zaten ben bide dün okadar adım attım birazdaha atıyim dedim 10bin etcektim de kasıklarım çok ağrıdı uzun zamandır yürüyüş ettiğim yokki bacağıma vuracağına kasıklarıma vuruyo ama çok ağrı çektim dün sıcak duş aldım bide 🤦‍♀️ bugün dinlenicem
Hareketlendi yürüyüşle yumuşlar demekki canım 🤣

• Komik
Reactions: Jou
Ahahah kıvrak bebeklerini doyuruyorsun sevincekler tabi mamaları geliyor 🤣🤣 kız bunların miğdeleride yokmuş he 🤣
Kızz yok tabiii yedikçe yiyolarr hep ver gene yerler anlamıyolarki hiç yumurta sarısını bile veriyorum onlara :D yemek olsun onlara hertürlü yerler bilmiyolarkii patlıcaklarr yamulacaklar yedikçe :D

Kızz yok tabiii yedikçe yiyolarr hep ver gene yerler anlamıyolarki hiç yumurta sarısını bile veriyorum onlara :KK70: yemek olsun onlara hertürlü yerler bilmiyolarkii patlıcaklarr yamulacaklar yedikçe :KK70:
Ay evet yaa ama benimkiler dünden beri biraz yememeye başladılar co 🙄

• Beğen
Reactions: Jou
Cookiie Cookiie bakk bakk pohlularrr

20210701_093051.webp

Back
X