Önceden bende sevmiyordum küçükken canım. Kılçıkları kokusu falan kötü geliyordu.Annem ayıklar önüme koyar zorla yedirtirdi. Sonra çalışırken dışardan hamsi sipariş vermişti patronlar kızartılmış şekilde. Başka yemek yok mecbur yedim. Yiyiş o yiyiş birdaha hep yedim😂😂 birde büyüdükce faydalı olduğuna falan aklım erdikce yemek seçmemeye başladım. Önceden çok seçerdim. Şimdi bir koyun eti yiyemem. Geri kalan herşeyi yerim😂😂
Ben de koyun eti asla yemem😂 Yine balığı hamsi de yiyorum da O da binde bi🤷🏼‍♀️

• Komik
Reactions: Jou
evet canım betalar tek yaşıyor benmki lacivertti çok güzeldi
Yanlış msjımı etiketlemişsin yavvv😄
Evettt hattaa bembeyaz balıktna var onun ismini hatırlamıyorum ondan çok istiyorum ama bide ona göre ısısı için motor lazımmış soğukta yaşayamazmış japonlar hertürlü yaşıyor

Masterchef izliyoruzz kızz yaaaa kaçgündür neftlixe sguid game dizisi varmış herkes izliyo ben izleyemiyorum lağnet olasuu🤦‍♀️🤦‍♀️ neftlix paralı hep korelilerin dizisi hatta
Wi ha joon ve gong yoo da dizideymis diziye yeni bakabildim aynen ama ne olursa olsun kaydolacam netflixe guzel diziler var ☺☺☺
Resim atsana ya noluuuuur
Kizimiz pencere sefasında 😂😂
oglumuz yeni yeni uyanacak iste 😂😂😂

Eklentiler

• 16329169499581733200546.webp
    16329169499581733200546.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 23
  • 1632917054345-1570886979.webp
    1632917054345-1570886979.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 26
Wi ha joon ve gong yoo da dizideymis diziye yeni bakabildim aynen ama ne olursa olsun kaydolacam netflixe guzel diziler var ☺☺☺

Kizimiz pencere sefasında 😂😂
oglumuz yeni yeni uyanacak iste 😂😂😂
Çok güzell diziler varyaaa ama tivibuyu almayaydık keşke enrden bilim neftlixe daha iyi şeyler var🤦‍♀️🤦‍♀️

Back
X