- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #30.081
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo misafir geliyor demek koş hazırlık yap
Kizz ben degill peri periooo misafir geliyor demek koş hazırlık yap
doğru canım bak internetten
ne demek canım naılsın bakalımSagol canim haber verdigin icin![]()
tebessüm ettim canım ablam teşekkür ederim
Bal perisi miPeri peri ben![]()
![]()
evetBal perisi mi![]()
İcin dışın her yerin tebessüm etsin ve de kalıcı olsun bitanemtebessüm ettim canım ablam teşekkür ederim![]()
canımsınız sizlerİcin dışın her yerin tebessüm etsin ve de kalıcı olsun bitanem![]()
lafı bir tarafından anlamak diye buna derler dimiKizz ben degill peri peri![]()
Hhahahaha aklıma bile gelmedii bunu düşünmek biliyormusun nekadar iyi kalpliymişimlafı bir tarafından anlamak diye buna derler dimi![]()
Hhahahaha aklıma bile gelmedii bunu düşünmek biliyormusun nekadar iyi kalpliymişim![]()
Şükür Allah a minnosum sen nasilsindoğru canım bak internetten
ne demek canım naılsın bakalım![]()
Çok şükür halime bitanemBence değill öyle olsaASSOSyal sosyalimde
Hiç korona olmamıştı aşı oldu genede hafif geçirdi olmadı daha 3cüde gelsem biontechi olsam diyor sadece kol agrısı olur normalde aşı vurulduğundan öyle oldu ben genede koronayken ateşim hiç yoktu genede ben ilk doz olunca çok halsızdım kolum biyandan ateşim biyandan
Ayy ben evlisin sandım kızz
Sosyalimda korona oldu bikac hafta önce ama çok hafif geçirdii geneyani sen bilirsin kuzumm ama allah korusun olursan korona ya ağır geçirsen neolcak sonra
annem şeker hastasıyken bile iki kez biontech oldu kadında hem şekeri var hem tansiyonu var herşeyi var ama hic yan etkisi olmadı kolu bile ağrımadı resmen
![]()
@coconatt
@Mavera4268
ASSOSyal
@Migim
@Buralardutluuugdu
Madammor
Elhan
mavikelebek34
Cookiie
@MssPARE
@Emma3
Günaydın mis çiçeklerim
Internetim yok bitanecim yazamıyorum
ÖzlemişimmmmmmÇok şükür halime bitanemaşıda oldum bişey olmadi. Hastalıkta hafif gecti
![]()