- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #30.241
Başak olduğu çok belliiTakıntımda var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başak olduğu çok belliiTakıntımda var![]()
Bebegim bir taneÇok iyiyimm cok şükürr yaa
Allahımmm o kucağına sağlıklı gelsinn bebüş yavvv uslu duruyolarmı karnında![]()
Hee biliyodum kız tek olduğunuda bebişler demişimBebegim bir tanekuzum uslu gibi gibi diyelim darısı sana çifter başına
İnşallah 8 e girecem kuzumHee biliyodum kız tek olduğunuda bebişler demişimamiinn inşaallahhh
karnında sürekli dönüyorr kaç aylık oldun
![]()
Oohhhh 1 ay kalmış allah sağsaliimm kucağına nasip etsin canım benim kızmıerkekmiİnşallah 8 e girecem kuzumrabbim dileyen isteyen herkese en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah
![]()
2 ayım.var gülüm daha . Kız teyzesiOohhhh 1 ay kalmış allah sağsaliimm kucağına nasip etsin canım benim kızmıerkekmi
Hee 2ayina girecem demişsin girdim diye okudum2 ayım.var gülüm daha . Kız teyzesi![]()
Kuzum hesap tuhaf hamilelikte 30.hafta içindeyim hesaplayinca 8 ay ama 40 da doğum oluyor yaHee 2ayina girecem demişsin girdim diye okudumooyyyy kızz bide süslü olcak helee
hiç hoş değil ama biliyor musun misafir geliyor mesela düzeltmek istiyorum biranda hemen bana bakıyorlar ama elimde değilAynı annem işteben otururken mesela koltuk yastıklarını çok bozarım yerinde tutmam. Hep kavga ederiz onda bile
![]()
Amaannn yaaaa sağlıklı gelsinde sıpaaa paçiiiiKuzum hesap tuhaf hamilelikte 30.hafta içindeyim hesaplayinca 8 ay ama 40 da doğum oluyor ya
Çocuk olursa suçtuk o zamanhiç hoş değil ama biliyor musun misafir geliyor mesela düzeltmek istiyorum biranda hemen bana bakıyorlar ama elimde değil
Hoş değil ama zorda değil düzeltmek yani o yastik koltuğun kenarında durcağına ortasına gelmiş nolcak kız alıp koyarız geri oraya hemen onuhiç hoş değil ama biliyor musun misafir geliyor mesela düzeltmek istiyorum biranda hemen bana bakıyorlar ama elimde değil
beni bilenler artık kabullendi zaten ama bazen farkında olmadan orayı burayı düzeltiyorum mesela yeğenim gelince ben düzeltiyorum o dağıtıyor bana kızıyor annem bırak yapsın diyorHoş değil ama zorda değil düzeltmek yani o yastik koltuğun kenarında durcağına ortasına gelmiş nolcak kız alıp koyarız geri oraya hemen onu![]()
İşte huy bu gerçekten elinde değil. Güzel birşey tabi amabeni bilenler artık kabullendi zaten ama bazen farkında olmadan orayı burayı düzeltiyorum mesela yeğenim gelince ben düzeltiyorum o dağıtıyor bana kızıyor annem bırak yapsın diyor![]()
sorma çok laf ediyorlar zaten o konuda eve geleni yaptığını kendi çocuğuna da yapıcan mı diyeÇocuk olursa suçtuk o zaman![]()
canım bir yerden sonra yıpratıyor çünkü gittiğim yerde de farketmeden yapıyormuşum, yada ters ters bakıyormuşum ama farkında değilim gerçektenİşte huy bu gerçekten elinde değil. Güzel birşey tabi ama![]()
Ama gerçii benim arkadasimin kuzeni geldi kalmaya hiç öyle yapmamış sordum ona okadsrda değil dedii hatta bebeğide vardı gerçi bebektiisorma çok laf ediyorlar zaten o konuda eve geleni yaptığını kendi çocuğuna da yapıcan mı diye![]()
joum o zamana geliyimde salarım belki kendimiÇocuk olursa suçtuk o zaman![]()
Ben sana saldıracamm o işi sen rahat olllljoum o zamana geliyimde salarım belki kendimi![]()