Hep aynı yoldan yürümedim yoksa sıkılırım bugün farklı yoldan yürüdüm üstüne orman yoluna girdim piknik alanı yürüyüş yolu etmişler bide iyi yürüdüm 😁🔥kqlorileri epey yakmışum
Birde 4 bucukta yemej yiyip birdaha birşey yemiyorsan bu hafta çokniyi kilo verirsin 😍

• Muhteşem
Reactions: Jou
Birde 4 bucukta yemej yiyip birdaha birşey yemiyorsan bu hafta çokniyi kilo verirsin 😍
Aynenn kuzumm yemiyorum acıkıyorum ama dişimi sıkıyorum hatta şekersiz çay içiyorum iştahımı kesiyorr buhafta vermişim 1 kilo daha çarşamba günü baktım dayanamyıp bide dukan çayı çok işe yaradı bana perim deniyim dedim inanmadım ama şoke girdim ne çok ödemim varmış ya

Kocamın kardeşinin karısına gittim bugün 👏🏻 ♥️ 🙂
IMG_20211001_171856_N.webp

• Muhteşem
Aynenn kuzumm yemiyorum acıkıyorum ama dişimi sıkıyorum hatta şekersiz çay içiyorum iştahımı kesiyorr buhafta vermişim 1 kilo daha çarşamba günü baktım dayanamyıp bide dukan çayı çok işe yaradı bana perim deniyim dedim inanmadım ama şoke girdim ne çok ödemim varmış ya
Muhteşemsin kız😍
Dukan çayı nasıl. Bende dukan birası içiyorum ara ara oda çok işe yarıyor gerçekten

Dukan birası işte o :KK70:
Şoka girdim ya bakalım pazartesi bitiyor 15 günüm 5 gün ara vermek gerekirmiş sonra
Hee te şimdi yapcam bende ondan içicem yatana kadar 🤣
Öyle birşeymi varmış onunhiç bilmiyordum canım. Dinlenirsin olsun 😍

• Beğen
Hee te şimdi yapcam bende ondan içicem yatana kadar 🤣
Öyle birşeymi varmış onunhiç bilmiyordum canım. Dinlenirsin olsun 😍
Ay pardon o dukan birasınamı. Ben spora sandım 🤣
Ben hergün içmiyorum ara ara bazı günler içiyorum 🤣 Jou Jou

• Komik
Ayyy vallaha yaaa hadi inşaallahhh güzel bi kilo verme haberi alirsin😁
Ay hadi inşallah canım ama bu seferde sadece bu hafta dikkat edebildim. Öncesinde hiç uyamadım🙄

• Beğen
Back
X