- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #30.481
Evet çayımı çekip aticam sana bugün bekleÇayını çeker atarsun belki dedum
Benim attığım üstünden beklemiştum ben çayum çoktna bittiiEvet çayımı çekip aticam sana bugün bekle
Gunaydin bebekYiyelim yavrucum
Asgum ya icmis bulundum bitmisti coktan ben sana özel atarimBenim attığım üstünden beklemiştum ben çayum çoktna bittii
Hahahahah ama yerim seni bitanemm canumm canummmAsgum ya icmis bulundum bitmisti coktan ben sana özel atarim
Çay içişine ölürümmm ölür ölürr
Normalde fincan sevmem de bu sana özel olsun didiimÇay içişine ölürümmm ölür ölürr
Fincan fincandırr brooo herşey oluurrNormalde fincan sevmem de bu sana özel olsun didiim
Günaydın nicko erkencisin
Allah'tan profil fotosunu değişmedi de bende öyle anladım bal perisi olduğunuCookiie sen kimsin bacım
Perii sen misin gı
Kendimden tırsıyorum yeminle. Rüyamda bal perisi nickini görmüştüm. Yani bi konuşma oluyor biri bişey soruyor. Onlarda cevap olarak bal perisi diyor. Sonra gülüp kahkaha atıyoruz. Ne tatlı bir cevap diye.
Şimdi bakıyorum bal perisi yok
He ya bende öyle tahmin ettim. Bide peri diye yazmış profilineAllah'tan profil fotosunu değişmedi de bende öyle anladım bal perisi olduğunu
İki gündür evde yoktum canım, Yeni eve geldim de ondan ayaktayımGünaydın nicko erkencisin
Halen peri evet ama terfi ettiHe ya bende öyle tahmin ettim. Bide peri diye yazmış profilineama bal perisi çok güzeldi ya. Niye öyle etti bu kkz
He aynen bilmem mi haryy benim lisedeyken platonik aşkımdıHalen peri evet ama terfi ettibüyücüluk okulundan terfi almiş
Nicki Harry Potter da büyücülük okulunun adiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?