- 18 Kasım 2020
- 20.837
- 50.137
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #31.101
Kocan gitti miKalmamış sen yeni bir düzene giriyorsun bu pazartesiye bende yeni düzene giriyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocan gitti miKalmamış sen yeni bir düzene giriyorsun bu pazartesiye bende yeni düzene giriyorum![]()
Pazar günü akşama doğru gidecek bugun kiyafetlerimi vs toplayacam işteKocan gitti mi
Yolu açık olsun canım bende cumartesi öğlen ayrılıyorum buradanPazar günü akşama doğru gidecek bugun kiyafetlerimi vs toplayacam işte
Rabbim mutlu mesut sylesin canımYolu açık olsun canım bende cumartesi öğlen ayrılıyorum buradan
Amin canım benimRabbim mutlu mesut sylesin canımayrılık zor da yapacak bisey yok
![]()
Neler oldu buradaD u t
Jou
MssPARE
PlutonMerkez konuyu görmüştüm ama gelmedim. Tüh keşke gelseydim ilk banım olurdu
gülmekten gitmek hahah tam benlik olurdu
![]()
Herkes uçmuş anam yineD u t
Jou
MssPARE
PlutonMerkez konuyu görmüştüm ama gelmedim. Tüh keşke gelseydim ilk banım olurdu
![]()
nolmuş hepsi birden mi gitmişD u t
Jou
MssPARE
![]()
Nereye gittiler ya banlamışD u t
Jou
MssPARE
![]()
bende kaçırdım migim ne zaman gelirler acabaNe yazdı ki![]()
Bi günsürüyor yarın gelirler:)bende kaçırdım migim ne zaman gelirler acaba
Muhabbeti oku migitomNe yazdı ki![]()
Sürtünme konusunda geyikNeler oldu burada![]()