- 25 Ağustos 2019
- 62.529
- 120.085
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #31.541
doğrudur aşko hele bu havada hiç çekilmiyorGelmek sıkıntı değil de dönmek sıkıntı
Trakya kışın çekilmiyor buz gibi havası insanın yüzünü donduruyor resmendoğrudur aşko hele bu havada hiç çekilmiyor
nasıl da biliyorsun buralarıııııııııııııTrakya kışın çekilmiyor buz gibi havası insanın yüzünü donduruyor resmen
2 yıl kaldım bilmem miiinasıl da biliyorsun buralarııııııııııııı
ahaaa 2 yıl niye kaldın hele hiç bahsetmedunnn2 yıl kaldım bilmem miii
En kalın kazağını montunu giy yinede ısınamazsın
Yok kuzu ya bana çok uzak herif de bırakmaz
Ayy valla öyle iyi olurdu kiHadi gidelim iki göbek atalım yaa
Hahah ruhumu yolladım göbek atıyor gece sonunda döneceksusss terbiyesizz daha kınasınaa 1 2 saat varr
Olsun kuzum bizim gönlümüz minnoşumlaYok kuzu ya bana çok uzak herif de bırakmaz
Evet kesinlikleOlsun kuzum bizim gönlümüz minnoşumla
Başladı bile kınasi saat 8 olduAyy valla öyle iyi olurdu kiağlatmazdık hem hatta gülme krizine girerdi
Hahah ruhumu yolladım göbek atıyor gece sonunda dönecek
Yaaa başlamıştırAyy valla öyle iyi olurdu kiağlatmazdık hem hatta gülme krizine girerdi
Hahah ruhumu yolladım göbek atıyor gece sonunda dönecek
Kızzz vallahaaa yoookkkk 8 de başlar ya kına oyüzden oyle dedimm tahminen yani yoksa hiç konuştuğumuz yok meraktan çatlıyom zatenO
O Zaman bize detay ver
Üniversite canımahaaa 2 yıl niye kaldın hele hiç bahsetmedunnn
Hoplatmayı damada yapmıyorlarmıydıYaaa başlamıştırne güzel oynardik kınadan sonra hoplatirdik kucağımıza alip
Iyimiş yavvvÜniversite canımpmyo
Bizim burda adettir, kınada kına yakıldıktan sonra gelini hoplatirlar . Gelin damadın afini bağırır, danat gelip gelini kucağına alir.donra dans ederlerHoplatmayı damada yapmıyorlarmıydı
Anaaaaa iyiymiş gııiBizim burda adettir, kınada kına yakıldıktan sonra gelini hoplatirlar . Gelin damadın afini bağırır, danat gelip gelini kucağına alir.donra dans ederler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?