- 18 Kasım 2020
- 20.838
- 50.150
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #31.681
Canım ben ancak düğünden sonra anlatırım vaktim yokEe yediğin içtiğin senin olsun anlat minnoş gelin
Huhuuuuu napiyosunKararsızım kuzum
Fatma?Ayyyy ya gene haftasonu geldi gene herkes kaybolduuu
gidiyimde bi dizi izliyem fatma yı bareeee
Fatma dizi kız neftlixFatma?
Aa iyi seyirler bebeğimFatma dizi kız neftlix
Onceden izlerdim çok ama sıkıldım ondan aşkoAa iyi seyirler bebeğim
Kadir ezildi nin programını seviyon mu
O oğlanın konuşmaları çok komik geliyor bana
Onu izliyorum ben
Fox ta yayinlaniyormus
Bende her haftanın ilk gün ve son gununu izliyorumOnceden izlerdim çok ama sıkıldım ondan aşko
Ah kuzumCanım ben ancak düğünden sonra anlatırım vaktim yok
Hahahahha bence daha mantıklı iş ediyorsunBende her haftanın ilk gün ve son gununu izliyorum
Aradakilere tahammulum yok
Günaydın canmHeyy günaydın
Neden burada kimse yokk. Kimse cumartesiden beri yazmamış
Minnosprenses kız düğüne mi geldi millet nere gitmiş
Nasılsın kuzum kız profil resmin değişince tanıyamadım bu bizim yasnaz mıydı diyormGünaydın canm
Hahah evet değiştirdim bi araNasılsın kuzum kız profil resmin değişince tanıyamadım bu bizim yasnaz mıydı diyorm
Hayırlı olsun canım ne hastanesi. Geçmiş olsunHahah evet değiştirdim bi araiyi sayılırım kuzum
Napayım otobüsteyim hastaneye gidiyorum sen napıyosun nasılsın
Sağol canım. Ya ben ufak bi operasyon olucaktım anestezi işlemlerimi yaptırırken troit değerimin düştüğünü gördük ameliyat iptal oldu. Acil dahiliye ye yönlendirildim şimdi onun için uğraşıyorumHayırlı olsun canım ne hastanesi. Geçmiş olsun
Evet durumda paylaşmıştın hatırladım. Çok geçmiş olsun canım ya inşallah ciddi birşey çıkmazSağol canım. Ya ben ufak bi operasyon olucaktım anestezi işlemlerimi yaptırırken troit değerimin düştüğünü gördük ameliyat iptal oldu. Acil dahiliye ye yönlendirildim şimdi onun için uğraşıyorumkan ultrason sintigrafi bir sürü şey istedi
İnşallah canım görücez bakalım cok sağolEvet durumda paylaşmıştın hatırladım. Çok geçmiş olsun canım ya inşallah ciddi birşey çıkmaz
Heee düğüne gittik ,çok yorulduk kurbisimHeyy günaydın
Neden burada kimse yokk. Kimse cumartesiden beri yazmamış
Minnosprenses kız düğüne mi geldi millet nere gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?