• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet bitanem oyle ediyorum olsun tutunsunda raziyimm beklerimm nelerle beklemedik bide geçen hamile oldugumu öğrenmeden fasulye gördum rüyamda anneme dedim şini diyo erkek olcak demekki dedi
Waaaooww hayirlisi olsun inş kuzu😍🤩🤗

• Muhteşem
Reactions: Jou
Pamukum kocana surpriz yapamadin mi şımdı, soramadım ya🤭
Ulan ebeveyn banyo var zaten o da almiş telefonda tiktok bakıyo du ben ee gittim tuvalete test ettim kapıyı açtım ama heryerim titriyo şok geçirdim bana diyokii sakamı bu diyo çizmedin dimi bunu bana diyo adam inanamadı teste inanamadı doktora gidip o zaman inancam dedi gittik geldik aslan oğlum diyo😃😃

Ulan ebeveyn banyo var zaten o da almiş telefonda tiktok bakıyo du ben ee gittim tuvalete test ettim kapıyı açtım ama heryerim titriyo şok geçirdim bana diyokii sakamı bu diyo çizmedin dimi bunu bana diyo adam inanamadı teste inanamadı doktora gidip o zaman inancam dedi gittik geldik aslan oğlum diyo😃😃
Kafasına terliği indirseydin beybi😂

aslan oğlum mu diyor 🤣

Kafasına terliği indirseydin beybi😂
Isim gücüm yok kalemle boyiycam yani hahahaha bend esürpriz aklıma gelmediki daha adam aldı geldi testii😅
aslan oğlum mu diyor 🤣
Heee bak pipisi burda diyoheee dedimmm sizin taraf erjek dolu pipi görmekten öldüj birakta kız olsun kıymetlensin diyo koyuda beşiktaşlı ya besiktaş zıbın alcak birsürü🤣🤣

Back
X