• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iyi olmaya çalışıyorum bitanem batmalarık var bayada ağrıyo muhlama etti annem canım istedii ama başladı bulantı 🥰🥰
Olur kusum batmalar karına adet sancısı gibi sancılar girer anlık. Endişelenme çok dayanılmayacak gibi ve kanamalı olmadığı sürece 🥰
Oh oh aşermeler başlamış😍 ağır gelmiştir biraz canım ☺️

Olur kusum batmalar karına adet sancısı gibi sancılar girer anlık. Endişelenme çok dayanılmayacak gibi ve kanamalı olmadığı sürece 🥰
Oh oh aşermeler başlamış😍 ağır gelmiştir biraz canım ☺️
Aynenn geldi galiba ama ara ar abulantım oluyo daha erken fgibi bulantı 6 haftalık olmadık nebilimm ama iyi ya kahve geliyo hep o benim icin önemlii gercekten 1 de tekrar gidicem acile

İyiyim pericim. Okula devam şu anda pozitif öğrencimiz yok. Olursa sınıfları kapatıyorlar. Sen nasılsın güzelim :KK60:
Ay inşallah hiç olmasın bitsin gitsin şu illet yaa.
İyiyim bende çok şükür napayım🤗 markete çıktım geldim. Her markete çıkışımda fiyatları gördükçe eve şok ola ola geliyorum :KK43:

Ay inşallah hiç olmasın bitsin gitsin şu illet yaa.
İyiyim bende çok şükür napayım🤗 markete çıktım geldim. Her markete çıkışımda fiyatları gördükçe eve şok ola ola geliyorum :KK43:
Teşekkür ederim canım ❤️ şu an saglikliyiz tabi ruh sağlığımız ne zamana kadar iyi kalacak bilmiyorum. Zamlarla büyüyoruz çok şükür şoklarla hayat mücadelesine devam :KK14:

Teşekkür ederim canım ❤️ şu an saglikliyiz tabi ruh sağlığımız ne zamana kadar iyi kalacak bilmiyorum. Zamlarla büyüyoruz çok şükür şoklarla hayat mücadelesine devam :KK14:
Ay o kadar haklısın ki abla valla bir cigarada ben yakam :KK14:

Back
X