- Emoji Skoru
- 162.205
- Puanlar
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #32.501
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim canım kuzum allah razı olsunGünaydınnnn
Herkese hayırlı kandiller
Rabbim gönlünüzdeki duaları hayırlısıyla sağlıkla kabul etsin inşallah![]()
![]()
ASSOSyal @MssPARE
Minnosprenses
Jou @coconatt
bebeklinick @Elhan @Buralardutluuugdu
LittleBlessing @Seker portakali @Mavera4268
mavikelebek34 @Yasnaz @Migim @madammor
Unuttuğum yoktur inşallah![]()
![]()
Canım nickom rabbim kabul etsin dualarim8ziİyi kandiller güzel kadınlarım çok çok dua edin, yer gök dua üzerine
@madammorASSOSyal @MssPARE @Migim @Elhan @Mavera4268
mavikelebek34 []
Jou @Buralardutluuugdu
LittleBlessing @Seker portakali
Catlak-kurabiye
Minnosprenses
Şok oldumŞuan coconatt üyelik iptali yapmış ona şaşırdım sen nasılsın
Aminn amin inşallah kiraz gülümGünaydın canlar, rabbim dualarımızı kabul etsindualarda buluşalım hayırlı kandiller
![]()
Günaydın canım iyi pazarlarGünaydın kızlar hayırlı pazarlar![]()
Bende çok şaşırdım ve üzgünüm
Aa seninde mı haberin yokŞok oldum![]()
Bende görmedim kuzumCatlak-kurabiye haber vermişti kısa bı süre sonra döneceğim diye diyor, ben görmemisim coconattin öyle yazdığını
![]()
Yoktu nickom şimdi duydum. Keşke burayada yazsaydiAa seninde mı haberin yok![]()
Catlak-kurabiye haber vermişti kısa bı süre sonra döneceğim diye diyor, ben görmemisim coconattin öyle yazdığını
![]()
Ben özelden sormuştum canlarYoktu nickom şimdi duydum. Keşke burayada yazsaydi![]()
Evet düğün yorgunluğunu attınız çok iyi oldu canımDaeısı tüm isteyenlere oksun sosyalim
Tatik hızlı geçti perim dinlendik ama şükürler olsun![]()
Oldu kız yedim bir güzel Allah belamu verecekHahah,![]()
Olsun yinede güzel oluyor kız kakaolu![]()

Ne yorgunluğu kızzz eve geldi bugün misafirleri gelicdk akşam yemeğineEvet düğün yorgunluğunu attınız çok iyi oldu canım![]()
Abooo kız bu ne hız hele bir durNe yorgunluğu kızzz eve geldi bugün misafirleri gelicdk akşam yemeğine![]()
Kesinn gelmek istediler minnoş çabuk çağırmazdı
Ay kim gelcekmiş bilmiyorum ama bu kadar erkende gelmek istenmez ya nebileyimKesinn gelmek istediler minnoş çabuk çağırmazdı![]()