• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlik yaptım dusumu aldım yemekte var dünden, yanına bi makarna yapıcam ohh bugün erkenciyim 🙈 sizde ne var ne yok hanımlar beni pek etiketlemiyorsunuz bakıyorumda ayran içtik ayrımı düştük😂
Oh maşallah ne güzel işler etmişsin. Ayran içelimde ayrı düşmeyelim olmaz öyle şey :stop:

Uyy prolutonmu verdi canım. Acısı yapılırken yokta. Ayağa kalktıktan sonra bie 5 dk iğne yerine sanki kesik atmışlargibi yanıyor. Ben sormuştumda yağlı bir ilaçnış o yüzdenmiş canım
Evett hemde 2 gün lük verdi bana olsun beeee nelerle dayanmadım ben bunada dayanırım inşaallahh progestanda ağrı yapiyodu aksama kadar bi agriyo bi agrimiyo uyutmuyoduda beni

Evett hemde 2 gün lük verdi bana olsun beeee nelerle dayanmadım ben bunada dayanırım inşaallahh progestanda ağrı yapiyodu aksama kadar bi agriyo bi agrimiyo uyutmuyoduda beni
Aynem öyle kuzum 2 güncük hemen biter gider 😍

• Muhteşem
Reactions: Jou
Yolunda çok şükür kese etrafında kanamam bittii cok azcık daha var dedi 2 gün daha vuruldunmu tamam dedi busefer proluton verdi bana doktorum kese büyüdü dedi 5+5 sin dedi pazartesi insallahh kalp atışını duyuycaz dedi🥺
Hadi inşallah hayırlısıyla bakalım

• Muhteşem
Aaa proluton daha mı acı ediyo kızz olsunn beee dayanırımm nelere dayanmadım ben bunedir kii allaha şükürr senin için çok dua edicem herkes için kuzumm 🤲🤲
Sağol bebegim. Ben 3 ay boyunca bir gün arayla 2 ampul progestan oldum yatacak oturacak durumda değildim heryerim mosmordu ama yinede gülerek gidiyodum her iğneye 🥲 ben hiç proluton olmadım ama olanlar biraz daha agır diyodu

• Beğen
Temizlik yaptım dusumu aldım yemekte var dünden, yanına bi makarna yapıcam ohh bugün erkenciyim 🙈 sizde ne var ne yok hanımlar beni pek etiketlemiyorsunuz bakıyorumda ayran içtik ayrımı düştük😂
Bende diyorum ben geldim topiğe kimse kalmıyor 🤣 gerçi bende sabahın köründe geliyorum 🤣🤣

Güzel yüreklimm başı çektim sen geriden gelicez inşallah hepbirlikte 😍😍
Sıra sıra geliyoruzz kuzumm benimm bakk elbetki olcakk diyoruzz ve hepte öyle diycez hiç olmiycak diye birşey de yok 💜

Sağol bebegim. Ben 3 ay boyunca bir gün arayla 2 ampul progestan oldum yatacak oturacak durumda değildim heryerim mosmordu ama yinede gülerek gidiyodum her iğneye 🥲 ben hiç proluton olmadım ama olanlar biraz daha agır diyodu
Evett heralde galibaa canım napalım dayanırız onada 😍

Sıra sıra geliyoruzz kuzumm benimm bakk elbetki olcakk diyoruzz ve hepte öyle diycez hiç olmiycak diye birşey de yok 💜
Tabikide öyle kuzum herşeyin bir zamanı var zamanı geldiğinde hiç anlamazsın bile oluvermiş 😍

• Muhteşem
Back
X