• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KasıklAra ağrıyo bebekte yapar aşkım. OrAda ummalı bir çalışma var sonuçta 🥲
Evettt canımm orası oyle tabii ama ona vurulunca daha feci ediyordu tabiii kanı yok etmeye resmen yakmaya çalıştın bugün vuruldum progestan ensondu zaten baktım pek ağrılı yok ama tabi hep uzanınca yürüyünce gerçekten var ağrı nekadar zormuş dedim hamilelik adet ağrısından daha değişik be özgemm çok degişik nebilim hala inanamıyorum galiba ya

Evettt canımm orası oyle tabii ama ona vurulunca daha feci ediyordu tabiii kanı yok etmeye resmen yakmaya çalıştın bugün vuruldum progestan ensondu zaten baktım pek ağrılı yok ama tabi hep uzanınca yürüyünce gerçekten var ağrı nekadar zormuş dedim hamilelik adet ağrısından daha değişik be özgemm çok degişik nebilim hala inanamıyorum galiba ya
Zor ve değişik şu yüzden bence korku veriyor insana canım.
Ama gecicek gitcek bugünler inşallah sabret canım. 9 ay aonrasını düşün. Bu günler için çok bekledin😍😍

Aaaa bak biomiyidum haaaa içmiyosam bile iç yerimeee 🤣🤣
Ahahah içerim kıız😂 az içiyorm canım ben 3 günde bir paket filan bide tedavilerimden önce bırakırım hamileliğim boyunca agzıma sürmedim istesem bırakıyorum da işte şu zıkkıma sığınıyorum 🤷🏼‍♀️

Ahahah içerim kıız😂 az içiyorm canım ben 3 günde bir paket filan bide tedavilerimden önce bırakırım hamileliğim boyunca agzıma sürmedim istesem bırakıyorum da işte şu zıkkıma sığınıyorum 🤷🏼‍♀️
Olsun oda iyi birşey bitanemm sen hep iyi ol lütfeenn

Zor ve değişik şu yüzden bence korku veriyor insana canım.
Ama gecicek gitcek bugünler inşallah sabret canım. 9 ay aonrasını düşün. Bu günler için çok bekledin😍😍
Evett allahımm sanada uğraştırmadan tez zamanda nasip etsin kuzumm beniimm hep kafaamı şeylerle yordum sanırım ondan oldu 💜
9 ay sonr atabi gelsin uykusuz geceler😁

Rabbim her isteyene versin canım😍🤗
Neylerle yordun kız
Sorma sınav bu bazen bazı şeyleri yaşamamız görmemiz gerekiyormuş ne bilim iyi yönden düşünebiliriz mesela öyle yaşamak bile hayırlısı öyleymiş dicez🥰

Sorma sınav bu bazen bazı şeyleri yaşamamız görmemiz gerekiyormuş ne bilim iyi yönden düşünebiliriz mesela öyle yaşamak bile hayırlısı öyleymiş dicez🥰
Tabiki canım herşeyde bir hayır var herşeyin bir sebebi var 😍🤗

Ay kızlar bal kabağı eşimin halası göndermiş. Ama ne kdar olduğunu bilmiyorum doğramış. Şimdi onları şekere yatırcam bir gece de. Az çok ne kadar şeker gider ben hiç yapmadım bunu

Back
X