• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlılara atmıyorum sevmiyorum mesela tadını bozuyor sanki. Ama salepe atıyorum. Yada detoks sularına koyup içiyorum değişik 🤣🤣
bende tatlılarda severim önceden yoğurda katıp yiyordum yada tarçınlı su içiyordum artık ikisi midemi bulnadırıyor. Tatlılarla devam ediyorum 😁

Kız Allah seni emi🤣🤣 ya çok sık tüketince biraz kendinden soğutma şeysi var galiba 🤣 🤣
Ay olabilir kuzum babannem rahmetli sütlac yapardı hep üstüne tarcın kuş üzümü koyardı aklıma o geldi şimdi nedense 🤣🤣

hiç yapamıyorum ben evdeyken denedim hiçbir şekilde gideri yok
Ay bu ara ben 1 litre kadar suya yeşil çay dokuzlu çay demleyip kattım. Soda koydum limon kabuk tarcın.hepsini suyun içine koydum içtim iyi geldi. Dün elmada dilimledim. Aöa gece çok miğdem bulandı ona yordum bu gün yapmadım

Ay bu ara ben 1 litre kadar suya yeşil çay dokuzlu çay demleyip kattım. Soda koydum limon kabuk tarcın.hepsini suyun içine koydum içtim iyi geldi. Dün elmada dilimledim. Aöa gece çok miğdem bulandı ona yordum bu gün yapmadım
işte benden ondan tiksindim annem dedi o kadar sen içemezsin diye bende içerim dedim ama bir bardak zor içtim gerisini döktüm annem görmeden :olamaz:

Ay olabilir kuzum babannem rahmetli sütlac yapardı hep üstüne tarcın kuş üzümü koyardı aklıma o geldi şimdi nedense 🤣🤣
Off Bee ne didin sen öyle yaa😋😋 valla uzun zamandır canım sütlaç istiyordu ama her süt almamda unutuyorum hahah🤣🤣🤣

Back
X