- 25 Ağustos 2019
- 62.659
- 120.498
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #33.241
Hee kızz sevmemmii o kedişi canım benimmHea bizdeCatlak-kurabiye ile buluşuyoruz hergun
Sende kediyi kucaklarsan benimle buluşmuş olursun mesela, bende cotton giyinirim o an
Ahahaha canım kurabiy3mm
Minnosun duruma bakNolmus ne kacirdimmmm
Benim herif yok daha gelmediKızlarım napiyosunuz
@YasnazASSOSyal Jou Cookiie D u t Wilma11 Elhan mavikelebek34 BlueBerry4268 Madammor
Eşleri haftasonu bulunca buralara ugranmiyor he
Ellerine sağlık dutum bende dut kurusuna dadandimBenim herif yok daha gelmedimısr patlatıyom
Afiyet olsunEllerine sağlık dutum bende dut kurusuna dadandim
Ohh miss gibi giderim çayın yanında
Ayy çok iyimiş buluşma şekilleri ya bayıldımHea bizdeCatlak-kurabiye ile buluşuyoruz hergun
Sende kediyi kucaklarsan benimle buluşmuş olursun mesela, bende cotton giyinirim o an
Kocası güzellerKızlarım napiyosunuz
@YasnazASSOSyal Jou Cookiie D u t Wilma11 Elhan mavikelebek34 BlueBerry4268 Madammor
Ben dısardaydım eşim kardeşim filan ordan kaynanaya gectik şimdi kardeşime geldim tv bakıyoruz öyle canım sen napıyosun nasılsınKızlarım napiyosunuz
Benimki fransa da kuzumm nerde buluyum eşimiKızlarım napiyosunuz
Kızlarım napiyosunuz
VaaaayBenimki fransa da kuzumm nerde buluyum eşimi
İki gelin kardeş oluncaBen dısardaydım eşim kardeşim filan ordan kaynanaya gectik şimdi kardeşime geldim tv bakıyoruz öyle canım sen napıyosun nasılsın
Kedili bizim Niko muKızlarım napiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?