- 25 Ağustos 2019
- 62.673
- 120.548
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #33.341
Bana sütt tabii hep süttHayırlı pazarlar kızlar
Buyurun kahve içelimsana süt Jou
Catlak-kurabiye @Yasnaz bebeklinick @Buralardutluuugdu @ASSOSyal @madammor Minnosprenses @Migim @Elhan @MssPARE @Hogwartss @Mavera4268
Eki Görüntüle 2939111
Zukkum iççEki Görüntüle 2939130
Bu havada olmaz amatemizlik yaptım yarın kahvaltıya misafirim var cok terledim hemen buzlu kahve yaptım
Hayırdırr akşam kahvaltısımıEki Görüntüle 2939130
Bu havada olmaz amatemizlik yaptım yarın kahvaltıya misafirim var cok terledim hemen buzlu kahve yaptım
İyi misin neler yaptınGeldim kuzum geldim artik biraz sikintilar vardi ufaklik haricinde burdayim artik
Afiyet olsun canım benimHayırlı pazarlar kızlar
Catlak-kurabiye @Yasnaz bebeklinick @Buralardutluuugdu @ASSOSyal @madammor Minnosprenses @Migim @Elhan @MssPARE @Hogwartss @Mavera4268
Eki Görüntüle 2939111
Tadı nasılEki Görüntüle 2939130
Sağol kuzumZukkum içç
Ellerine sağlıkk yasoomm ❤
iyi oku yarın dedimHayırdırr akşam kahvaltısımı
Cok iyi yazın hep yaparımİyi misin neler yaptın
Afiyet olsun canım benim
Tadı nasıl
Zaten senin yüzünü gören cennetlikEvli değilim ama yine de boş kalamıyorum
Haaa yarın lafı gecmişim o an uyku sersemi gibi okudum uykum var uykummmmmmSağol kuzum
iyi oku yarın dedimsabah kahvaltısı
Iyiyim canim butun hafta ufaklik hastaydi onun okulda islediklerini yetiştirmeye çalışıyoruz. Saçımı başımı yolucam az kaldiİyi misin neler yaptın
Afiyet olsun canım benim
Tadı nasıl
Hayırlı pazarlar kızlar
Eki Görüntüle 2939111
Git uyu işte ne güzelHaaa yarın lafı gecmişim o an uyku sersemi gibi okudum uykum var uykummmmmm
Başım catlayy olsa beni tutmazdıda demekki fazla yok incir yedim muz yedim şuanGit uyu işte ne güzel
Muz çok yeme kabız olursunBaşım catlayy olsa beni tutmazdıda demekki fazla yok incir yedim muz yedim şuan
Kim gelecek misafir
Ishalim kuzum hep ben kabız olmam mümkün degill kaçkere yedim kabız olamadım vallahaaMuz çok yeme kabız olursun
Eşimin iki tane yengesi var çok samimiyiz onlar gelecek ya
Oh oh kabız olmada boşverIshalim kuzum hep ben kabız olmam mümkün degill kaçkere yedim kabız olamadım vallahaa
Cokta lazımdııı
Ayy evet o cok kötüOh oh kabız olmada boşver
A a a amaa buu neeeeEki Görüntüle 2939130
Oyy miss gibi bollll köpükkHayırlı pazarlar kızlar
Eki Görüntüle 2939111
Sağol kuzum ben yaptım tabikiA a a amaa buu neeee
Çokk güzel kız sen mi yaptın tarif isteriz çok güzel görünüyor. Tadı nasılafiyet bal şeker olsun canım
Favorime eklediimmSağol kuzum ben yaptım tabikicok kolay Granül kahveyi ılık su ile eritıyorsun. buz kalıplarına koyup dondurıyorsun içmek istediğin zamanda Bardağın içine karamel sos döküyorsun istersen bir şey dökme öyle de olur 3 4 tane dondurduğumuz kahve kalıplarından koyup sütü ekliyorsun hepsi bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?