- 19 Kasım 2020
- 22.340
- 48.717
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #33.381
Tabii balkonuma özel inmezse ayıp olurOoo helikopteride ayarleyemm çatloooo ayupsunnnnnnn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii balkonuma özel inmezse ayıp olurOoo helikopteride ayarleyemm çatloooo ayupsunnnnnnn![]()
He ya inşallah dilara giderArada izliyorum kuzum ama Masterchef eleme var,çok heyecanlı![]()
Ah keşke ama sanmıyorumHe ya inşallah dilara gider![]()
Ayy sorma kuzuHe ya bi şekilde çıkar gene oradan![]()
Burcu da gene takmış lensleri Ayy çatlıcam orta yerimden ikiyeAyy sorma kuzu![]()
Şimdi anlaşıldı aşkooEk paket yani![]()
Oooo balkonunaa komşulara hava olsun beeeeee sen iste yeterTabii balkonuma özel inmezse ayıp olur![]()
Biri yakışmadığını söylese keşkeBurcu da gene takmış lensleri Ayy çatlıcam orta yerimden ikiye![]()
Oo süper süperOooo balkonunaa komşulara hava olsun beeeeee sen iste yeter![]()
Kız tüm Türkiye söyledi deBiri yakışmadığını söylese keşke![]()
Tabiii üst komşunuda bos bırakmayızz o iş bendeee gerekirse saçını başını yolarr baglarımm geri donerimmOo süper süperpervanesine de üst komşumu takıp yarı yolda çöpe atabiliriz
![]()
![]()
![]()
Korkuyorum vallaKız tüm Türkiye söyledi deişte şimdi ağzımdan kötü şeyler çıkacak
![]()
Teyze oluyorum ben,bebeler beni beklerBıyakmaaa zaattiiiiiiiiiiiii![]()
Tam yolmalık odaTabiii üst komşunuda bos bırakmayızz o iş bendeee gerekirse saçını başını yolarr baglarımm geri donerimm![]()
He valla kız bende o çıkınca TV de gözümü sağa kaçırıyorumKorkuyorum valla![]()
Hahah tövbe la durTam tamm gıcıkk tam bi fahişeee![]()