- 25 Ağustos 2019
- 63.121
- 121.636
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #34.201
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu haliöden memnun değilimOoooo evlilik yorgunluğu o aşkımm dinlenemedin çünkü bendede vardı öyle sürekli uyurdum
Hahahahah alıştın evine hadi hayırlısı olsun yatak pek bi rahatBu haliöden memnun değilim![]()
Bunlar iyi günlrin bebe yokken yatAhahah dutum beni dürt![]()
Rahat olan yatak mı acepHahahahah alıştın evine hadi hayırlısı olsun yatak pek bi rahat![]()
Utangaçç pyemsesim o benim
Buralarda yağmurlu,Hayırlı haftalar günaydın kızlar![]()
Burası soğuk ve yağmurlu
Jou
Minnosprenses @Elhan
D u t @Catlak-kurabiye
bebeklinick @Yasnaz @MssPARE @madammor
ASSOSyal @Hogwartss @Migim @Emma3 @Mavera4268
CaniiimmmmmHayırlı haftalar günaydın kızlar![]()
Burası soğuk ve yağmurlu
Jou
Minnosprenses @Elhan
D u t @Catlak-kurabiye
bebeklinick @Yasnaz @MssPARE @madammor
ASSOSyal @Hogwartss @Migim @Emma3 @Mavera4268
Sende çoookk çookkk yeter beee kiraz kiraz atıp duruyinnnnn kirazın ben olayim emiiiiCanlar geldim benhepinize kucak dolusu sevgiler
etiketleriniz için çok teşekkür ederim canlarım
çok özlendiniz
![]()
Yatak rahatHahahahah alıştın evine hadi hayırlısı olsun yatak pek bi rahat![]()
Yatayım şuan bile uyudqm uyurum acep nazar mı var üzerimdeBunlar iyi günlrin bebe yokken yat![]()
Kaynanaya söyle kurşun döksün
Uyu uyu ohhh misss bugünleri çok ariycannn vallahaaa benim uykusuz çekmeme 9 ay kaldı
Tmm aynıyım balım canım cekmesinSende çoookk çookkk yeter beee kiraz kiraz atıp duruyinnnnn kirazın ben olayim emiiii![]()
Anaaaa bende diyorum minnoş işe başladı ondan ortada yok
Yok kuzumm benim meyveyle hiç aram yok hiçte çekmezz rahat ol senTmm aynıyım balım canım cekmesinol benim meyve bahcem
![]()
CanımsınYok kuzumm benim meyveyle hiç aram yok hiçte çekmezz rahat ol sen![]()
Yok kız dua etainKaynanaya söyle kurşun döksün![]()
Sende de yatUyu uyu ohhh misss bugünleri çok ariycannn vallahaaa benim uykusuz çekmeme 9 ay kaldıgecem gündüzüm birbirine karışcak
dutu hep rahatsız etcemm
![]()
D u t
Yok be soyalim uyuyomAnaaaa bende diyorum minnoş işe başladı ondan ortada yok![]()