- 8 Kasım 2019
- 20.815
- 36.864
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #34.861
Günaydınnn çicekler 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın perimGünaydınnn çicekler![]()
Nasılsın cocomGünaydın perim![]()
İyiyim canım sen nasılsın, napıyorsun sabahın bu kör vaktiNasılsın cocom![]()
Günaydın kurabiyemGünaydın dın dın dınnnnnn![]()
Günaydın perimGünaydınnn çicekler![]()
Hahah nasıl aymaz çalar saat koydum oraya uyandırma servisi olarakGün aymamış Kurabiyemyinede günaydın
![]()
Ayy şu çalmaya başlayınca odada seni peşinden koşturan saatler geldi aklımaHahah nasıl aymaz çalar saat koydum oraya uyandırma servisi olarak![]()
Ya ben küçükken vardı ondanAyy şu çalmaya başlayınca odada seni peşinden koşturan saatler geldi aklıma![]()
insanı deli eder o ben olsam saat yerine seni kovalarım evdeYa ben küçükken vardı ondannereye gitti bilmiyorum keşke anı olarak saklasaydım. Kocim sinir edince falan sabah kurardım baş ucuna koyardım
![]()
Ya ben küçükken vardı ondannereye gitti bilmiyorum keşke anı olarak saklasaydım. Kocim sinir edince falan sabah kurardım baş ucuna koyardım
![]()
bizim yazlıkta o tavuklu saatten var yazın oynamış çocuklar gece bir çaldı neye uğradığımı şaşırdım heryer kapkaranlık ben saati bulana kadar bütün ev ayaklandıinsanı deli eder o ben olsam saat yerine seni kovalarım evde![]()
Günaydın mavişGünaydın kızlar
Eşimi işe göndermiştim uykum açılmıştıda sonra geri uyudumİyiyim canım sen nasılsın, napıyorsun sabahın bu kör vakti![]()
Meloomm
Günaydın kurabiyem
Günaydın perim![]()
Nasılsınız canımlarGünaydın perimm![]()
![]()
Oh ne güzel bende bugün sadece yemem yapıp yürüyüşe çıkcam