• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bizim yazlıkta o tavuklu saatten var yazın oynamış çocuklar gece bir çaldı neye uğradığımı şaşırdım heryer kapkaranlık ben saati bulana kadar bütün ev ayaklandı 🤣 🤣
Sövseler yeri 🤭

Eşimi işe göndermiştim uykum açılmıştıda sonra geri uyudum 🤣🤣
Tahmin ettim hülyalara daldığını, biz burda süpürgeyle cebelleşelim sen uyu 😂

Çay var içersenizEki Görüntüle 2950009 🤭🤭🤭 bu gün iş yapmıcam ütü mü gece yaptım ohb
IMG_20211111_092344.webp

Afiyet olsun minnoşum 🥰🤗

Bu sene tekrar girmeyi düşünüyorum inşallah denk gelirse sosyalim ama eskisi gibi çalışamıyorum motivasyonum hiç yok nasıl başlasam bilemiyorum 🤦🏻‍♀️
Motivasyonu bosver, motivasyon kimsede yok ufacıkta olsa başlaman lazım bir yerden, en kolay türkçe mesela. Ordan başla dilbilgisi videosu izle cocom sonra devamlilik gelecek🤩😍daha vakit var,çok rahat yetişir 🤲

Motivasyonu bosver, motivasyon kimsede yok ufacıkta olsa başlaman lazım bir yerden, en kolay türkçe mesela. Ordan başla dilbilgisi videosu izle cocom sonra devamlilik gelecek🤩😍daha vakit var,çok rahat yetişir 🤲
Haklısın sosyalim ya bir yerden başlamayınca olmuyor ben bu gazla başlasam iki gün sonra sıkılırım az deneyeyim olmadı 🤗❤️

Back
X