- 8 Kasım 2019
- 20.815
- 36.864
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #35.101
Ama ama kirazım ama benimle siz yoksa oynuyormusunuzHee evet kanatlı olanlardan![]()
Bildiğimiz hayvan olan kuştanmı yoksa başka bir kuşmu bu ney neeyyyyyy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ama kirazım ama benimle siz yoksa oynuyormusunuzHee evet kanatlı olanlardan![]()
Kız allah seni peyim yaaaaAma ama kirazım ama benimle siz yoksa oynuyormusunuz
Bildiğimiz hayvan olan kuştanmı yoksa başka bir kuşmu bu ney neeyyyyyy![]()
Bu biz vallah![]()
KadınİçSound, Instagram: "Romantik kahvaltı hayal edenlere gelsin 😅 . . . . . . #,fyp #komedi #takioçikazan #capshunapp"
24K likes, 173 comments - kadinicsound, October 31, 2021: "Romantik kahvaltı hayal edenlere gelsin 😅 . . . . . . #,fyp #komedi #takioçikazan #capshunapp".www.instagram.com
Minnoş bak hele evli çiftler pazar günleri ne yapıyorkesinlikle o kadar doğru kiiii
Minnosprenses
Anaa cidden demedim mi kız sana evde iki tane yaramaz mubişim varYok kız bilmiyordum
Bugün kıtlığım üstümde sanırım![]()
Off karantina zamanları mıı hatırlatma sus susAhhaah ay karantinanın ilk zamanları 1 ay evde beraberdik ne savaşlar oldu ahahah![]()
Ay Allahım ben bugün ne anlamazımKız allah seni peyim yaaaabildiğimiz muhabbet kuşu
![]()
AnlaştıkAy Allahım ben bugün ne anlamazım![]()
Ay allah seni ya valla haberimmyok bende ne sanıyorummAnaa cidden demedim mi kız sana evde iki tane yaramaz mubişim varbirisi eş olarak beni seçti ondan kaçmaya çalışıyorum diğeri de buldu bi oyuncak onunla şeediyor
Off karantina zamanları mıı hatırlatma sus sustövbeler olsun yeniden kapanmaz inşallah
![]()
Sonunda valla sosyalimAnlaştık![]()
Hahah kızzz neler geldi aklınaAy allah seni ya valla haberimmyok bende ne sanıyorumm![]()
Alırız kirazlım ver adresini üç güne kapında olsun sürünsün "beni al, beni al" diyeAh ah keşke banada alan olsa![]()
Günaydın canım sabah enerjini yerimGünaydın hanımlar, hanım hanımcıklar
Ayy hanım diyince aklıma geldi yazmadan edemicim
Hanımların dikkatine
overlok makinesi ayağınıza geldi.
halı, kilim, yolluk, paspas kenarına, halıfleks kenarına;
overlok çekilir.
beş dakikada yapılır,
hemen teslim edilir.
![]()
Günaydın canım sabah enerjini yerim![]()
Seni kıtlarım yerimmmKurabiyem canım benim tadından çatlamış Kurabiyem, sabah güzeli nasılsın
![]()
Kıtla beniSeni kıtlarım yerimmm
Napim bi yanım geri yat uyu diyo bi yanım artık sabah oldu diyo
Sen napıyosun![]()
Ooo en sevdiğimizzKıtla beni
Amaaann bazen uyumak iyi geliyorsa bazende uyu uyu nereye kadar gün bitiyor resmen
Napim kız kociyi gönderdim ev bana kaldı bir o yana bir bu yana koala gibiyim bende![]()

Ayy cocom allah razı olsun çok tatlısınAlırız kirazlım ver adresini üç güne kapında olsun sürünsün "beni al, beni al" diye![]()
Ooo en sevdiğimizzkociyi gönderdikten sonraki ev keyfisi
![]()
Senden de canımAyy cocom allah razı olsun çok tatlısın![]()