• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende çok seviyorum soft renkleride yine de riske atmıyım krem alıyım demiştim ama ördükce iyiki bunu almışım diyorum😍
Çanuk oluyor valla al hemde çok pofuduk😍
İnşallah canım hayırlı zamanda 🤗😍😍
Hemen bitiyorsa daha zevklidir 🥰 bende video bakcam ip alana kadar güzel anlatan bulup ipini alayım diyorum 😊

6 ipe 96 tl 😬 bana pahalı geldi piyasa nasıl bilmiyoruöda 🤣
Ben dün malum sitede tre...da yani tek renk ipi 5 tane 83 85 civarı gördüm canım normal o halde seninkide 🙄
Hahah rüyalardan uyan balım bak hele denesi 15 diyo 😥:KK43::KK57:
Kız iyi artmış nolcak halimiz bacım 🤦🏻‍♀️😏 dün tre...da gördümde hep 80 küsürlerde fiyatları kuzu😳

Yaa o zaman tadu çok güzel diye içirin dicem de tadı da pek güzel değil 🤣🤣
Bende başta yanlış başlamıştım🤣 ama düzeni tutturunca süper gidiyor 😍 yumoş yumoş

Kızzz kör olmasılar ne etmişler öyle fiyatlara 😒 Ayy valla uygun olsa kendime TV battaniyesi örmek isterdim😍😍 düşünsene yumuşacıkk sarılmışız kahvemizi yudumlayıp TV keyfi yapıyoruz 😍😍
Ya aynı şeyi aklımdan geçirdim keşke ucuz olsada tv battaniyesi yapsam diye😂
O kAdar güzelki gerçekten örerken bile insanı sıcacık yapıyor 😍😍

Hemen bitiyorsa daha zevklidir 🥰 bende video bakcam ip alana kadar güzel anlatan bulup ipini alayım diyorum 😊

Ben dün malum sitede tre...da yani tek renk ipi 5 tane 83 85 civarı gördüm canım normal o halde seninkide 🙄

Kız iyi artmış nolcak halimiz bacım 🤦🏻‍♀️😏 dün tre...da gördümde hep 80 küsürlerde fiyatları kuzu😳
Al al yap cocomm 😍😍
Bende bakmıştım 85 90 civarlarındaydı ondan aldım bende. Halimiz çok kötü valla bu gidişte nasıl yaşıcaz bilmiyorum

Back
X