- 25 Ağustos 2019
- 62.924
- 121.348
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #35.801
Öğretmenler günümüzzz kutlu olsunn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canımKafa dağıtmaya çok iyi kuzum ya,boncuklarida severim![]()
Kurbanın olurum gulen gözlerinin.Elhan beniimmm güzell öğretmeniiimmm güzell ablam sevgi doluu bizimle hayatı paylaşan bize hayatı öğreten birey olma çabasında yol gösterenimm
Öğretmenler günümüzzz kutlu olsunn
![]()

Iyikii iyikiiiKurbanın olurum gulen gözlerinin.
Çok teşekkür ederim pamuğum. İyi ki benim tatlı bacımsın.![]()
bende iyiyim sosyalimIyiyiz sen nasılsın kelebişim![]()
Iş özleyy seniiibende iyiyim sosyalimişten fırsat bulup gelemiyorum bir bakıyorum tam yazıcam derken araya bir şey giriyor
![]()
yaa ne demezsin resmen buranın demirbaşı oldum gelen giden bana soruyor her şeyiIş özleyy seniii![]()
Bence patron olmalısınnyaa ne demezsin resmen buranın demirbaşı oldum gelen giden bana soruyor her şeyi![]()
aman kız o daha zordur şimdi saatim gelince çıkıp gidiyorum o zaman gidemem gerçi patronlarım ben varım diye önce kaçıyorlarBence patron olmalısınn![]()
Hahahahaha ayy allahımm yaa ama patron olmakta kolay değill haaaman kız o daha zordur şimdi saatim gelince çıkıp gidiyorum o zaman gidemem gerçi patronlarım ben varım diye önce kaçıyorlar![]()
Canım ciceeekk ortmeniiiimmm, günün kutlu olsunKirazimmmmm
Öpücük seline yakalan inşallah![]()
Amaan kuzum iş olsun yapacak birşey yokbende iyiyim sosyalimişten fırsat bulup gelemiyorum bir bakıyorum tam yazıcam derken araya bir şey giriyor
![]()
öyle canımAmaan kuzum iş olsun yapacak birşey yokbiz hep burda seni bekleriz kiiii
![]()