- 20 Eylül 2013
- 7.628
- 16.501
- 448
- 42
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #36.721
Ablam yaaSen çok cicisin.Cici kahvesi olmuş bu:)
Annelerin çocuklarına kızmaları normaldir:)Ablam yaa
Kötülük ediyorum kızıma
Nasıl olacak bu iş
Ergen gibi halleri var bu yaşta
Çıldırmamaya çalışıyorum
İyiyiz canım sen nasılsınslm kızlar nasılsınız
Afiyet olsun tatlımson tatil günlerimin tadini çıkarıyorum akşam kahvemi aldim elime keyiflerdeyim:)
Eki Görüntüle 2975209
Hahahaha ya balım bir an bir gafletle olduMinnaaakcım noldu senin nickine
Sen benim minnakpremsesimsin neden hela oldun
Evlendin değiştin sen iğrençliği yapıcam bak sonra
Tayin isteme durumun var mı peki.kizlar bn çok mutsuzum yılbaşından sonra işe baslicam ayaklarım geri geri gidiyor evden cikmak istemiyorum biryandan düşünüyorum onca is bulamayan var acaba nankörlükmu ediyorum diye ama o kapidan ıçeri gidince mutsuz ediliyorum bn bu duyguyla nasil bas etcem bilmiyorum çalışmayı cok seviyorum hic bos kaldigim zamanim olmamıştır ama insanlar yüzünden sogdum isten
ailem suan gitmek istemiyor yoksa isterdim bu ara bizim tayin zor veriyor istesemde çıkmazdı zaten o ayri konu:)Tayin isteme durumun var mı peki.
Ben iş bulamıyorum şükret canım ve sabah giderken felak oku bilmiyorum müslüman mısın ama rahatlatırailem suan gitmek istemiyor yoksa isterdim bu ara bizim tayin zor veriyor istesemde çıkmazdı zaten o ayri konu:)
elhamdülillah müslümanım cnm dua hep ediyorum şükürler olsun tek istediğim huzurlu çalışmakBen iş bulamıyorum şükret canım ve sabah giderken felak oku bilmiyorum müslüman mısın ama rahatlatır
Afiyet olsun emmol
Dua ederek git rahatkatıypr bende böyle zorla gittiğim bir yer vardı dua ederek giderdim çok şükür oradan ayrıldım daha iyi bir yere gittim. Amaa evlenince şehir değiştirdim mecburen işten ayrıldıö şimdi geldiğim şehirde iş arıyorumelhamdülillah müslümanım cnm dua hep ediyorum şükürler olsun tek istediğim huzurlu çalışmak
Afiyet olsun tatlım
Sag ol datlımAfiyet olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?