- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #37.041
o zamanda cok tatlı oluyor dersem burdan şut ve gol yaparmısın beniHatay kahvesi hiç içmedim. içine bi tane şeker atıp hafiften tatlandırsan
Evet acıymış eşim dedihatayın kahvesi acı hiç duydunuzmu bilmiyorum
yaptım bileeeo zamanda cok tatlı oluyor dersem burdan şut ve gol yaparmısın beni
Çok şaşkınımhatayın kahvesi acı hiç duydunuzmu bilmiyorum
ne ettm ben kızÇok şaşkınım
Kız Hatay'ın acı kahvesini duymadım ondanne ettm ben kız
gönderemKız Hatay'ın acı kahvesini duymadım ondan
Normal duymaman bende kız kardeşim orada okumaua gittiğinde öğrendimKız Hatay'ın acı kahvesini duymadım ondan
Hahah bak yaa şekersiz Türk kahvesi gibi mi ki merak ettimNormal duymaman bende kız kardeşim orada okumaua gittiğinde öğrendim
iyiyim canım sen nasılsınGünaydın arkadaşlar nasılsınız
Çok şükür iyim annem pazartesi ameliyat olacak onu bekliyorum ben de bir haftadır kardan sebep izinlidim pazartesi ise başlayacağım diyorum ki annem eve geçince izin alayim en azından yanında olayım diye düşünüyorum hastahane de babam kalacak onla kafam karışik normal de bu pazartesi izne ayrılacaktim kar tatili araya girince uzadı isim bir hafta isi toplayıp izne ayrılayim diyorumiyiyim canım sen nasılsın
ya geçmiş olsun izin imkanın varsa senin yanında durman daha iyi olur tabiki. Bu arada ne ameliyatı olacakÇok şükür iyim annem pazartesi ameliyat olacak onu bekliyorum ben de bir haftadır kardan sebep izinlidim pazartesi ise başlayacağım diyorum ki annem eve geçince izin alayim en azından yanında olayım diye düşünüyorum hastahane de babam kalacak onla kafam karışik normal de bu pazartesi izne ayrılacaktim kar tatili araya girince uzadı isim bir hafta isi toplayıp izne ayrılayim diyorum
geçmiş olsun çok. Allah acil şifalar versin inşallahÇok şükür iyim annem pazartesi ameliyat olacak onu bekliyorum ben de bir haftadır kardan sebep izinlidim pazartesi ise başlayacağım diyorum ki annem eve geçince izin alayim en azından yanında olayım diye düşünüyorum hastahane de babam kalacak onla kafam karışik normal de bu pazartesi izne ayrılacaktim kar tatili araya girince uzadı isim bir hafta isi toplayıp izne ayrılayim diyorum
Canım cooook geçmiş olsun Allah'ım şifalar versin inşallahÇok şükür iyim annem pazartesi ameliyat olacak onu bekliyorum ben de bir haftadır kardan sebep izinlidim pazartesi ise başlayacağım diyorum ki annem eve geçince izin alayim en azından yanında olayım diye düşünüyorum hastahane de babam kalacak onla kafam karışik normal de bu pazartesi izne ayrılacaktim kar tatili araya girince uzadı isim bir hafta isi toplayıp izne ayrılayim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?