- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #3.701
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadii inşaallaahhhBakalım yapacam inşallah akşamdan hazırlarım bugün yarın içerim![]()
ama ben köpüksüz seviyorum desemmmmm
Aaa kız kahve köpüksüz sevilirmi ilk defa duyuypruöama ben köpüksüz seviyorum desemmmmm
ellerine sağlıkkk ball persiiiii
afiyet olsun hele kuzummmmmm![]()
ben kahveyi çok köpüklü sevmemmAaa kız kahve köpüksüz sevilirmi ilk defa duyuypruö![]()
Benim kahve çok köpüklüydü kız ben onu içtikten sonra çektim fotografınıben kahveyi çok köpüklü sevmemm
benim samimi arkadaşım hele hiç köpük sevmezz
duymuş oldun bunu bana çok az köpüklü ver tam bana göre oldu kahvenn alayimm bi zahmettt![]()
hahahahah evett anladımm beeeBenim kahve çok köpüklüydü kız ben onu içtikten sonra çektim fotografını
Sana köpüksüz yaparız son fincan sana köpüksüz kalır illa![]()
En çok sevdiğim sızmış kalmışımNapıyorsunuz![]()
ablaaaa yorumunu görmemişimm ben içtinizmi acaba kahveeeEn çok sevdiğim sızmış kalmışım
TYT sınavında görevim vardı stres bayağı yormuş benieşlik eden olursa kahve icebiliriz
![]()
oyyşş napıyosun iyimisinn
Çok şükür iyiyim, tansiyon ölçümü için hemşire bekliyorum.oyyşş napıyosun iyimisinn![]()
NeresunnnnnEEyy canımm![]()
kızzz hele dur saat daha 11 buçukkk daha kocam gelmedii iştenÇok şükür iyiyim, tansiyon ölçümü için hemşire bekliyorum.
Sen ne yapıyorsun,uyumamışsın?
Olmadı şükürkızzz hele dur saat daha 11 buçukkk daha kocam gelmedii işten
sabaha kadar otururuzz muhtemelen yarın pazar
dünden bugüne oldumu bi sıkıntılar