- 25 Ağustos 2019
- 62.705
- 120.650
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #37.341
Röööörrrraaaayyyyddddddduuuuunnnnnnnnn
kolay gelsin canım kendini yormadan yapmaya çalışRöööörrrraaaayyyyddddddduuuuunnnnnnnnn
Meloooooo bugün çok işim var çokkk
Atlat gelde yardım ede bağaaaa
Herif 4 de gelcek 11buçukta ilacım var sonra kendime kahvaltı bulaşıklar boşalcak ev süpürulecdk çamaşır asılcak akvsryum temizlencek hele hele bide yemek var biri seçte sen yap
Vallaha hızlı iş etsem 1 saate biterde yavaş yavaş edecdğim için 3 saatimi alırkolay gelsin canım kendini yormadan yapmaya çalış
Yemeği yapayımRöööörrrraaaayyyyddddddduuuuunnnnnnnnn
Herif 4 de gelcek 11buçukta ilacım var sonra kendime kahvaltı bulaşıklar boşalcak ev süpürulecdk çamaşır asılcak akvsryum temizlencek hele hele bide yemek var biri seçte sen yap
Tabiki yaparım balımHahahah tamammm antep yemeği olsunn
Kuzummmm benimmmmm kendine dikkat et yavaş yavaş yap yakın olsaydım yardıma gelirdim seni oturup ben yapardımRöööörrrraaaayyyyddddddduuuuunnnnnnnnn
Ooyy bitanemmTabiki yaparım balım
Amaaa amaaa yaaa düşünmen yeter vallahaa ben oturmam seni oturturr kahve içerdikkk başlarım ev temizliğine derdimmmKuzummmm benimmmmm kendine dikkat et yavaş yavaş yap yakın olsaydım yardıma gelirdim seni oturup ben yapardım
Ahhh çiçeğimAmaaa amaaa yaaa düşünmen yeter vallahaa ben oturmam seni oturturr kahve içerdikkk başlarım ev temizliğine derdimmm
Canımsıınnnnn
Nasıl gidiyorr işA
Ahhh çiçeğimgüzel kizcem benimmm keskeee
Ooo şimdiden afiyet olsun canım benimNasıl gidiyorr işşuan kahvaltı hazırlıyorum kendime
Aaane kursu kızzzzOoo şimdiden afiyet olsun canım benimbende kursdayim
Seminer kuzu hizmet içi eğitimAaane kursu kızzzz
Yaaaa ne güzeellllSeminer kuzu hizmet içi eğitim
Saol çiçeğim bnmYaaaa ne güzeellllallah zihin açıklığı versin balll
Ooyy bitanemm
kız Hella geçen eşime patlıcan söğürmeyi sordum. tabii ki biliyoum bilmez miyim dediTabiki yaparım balım
Evetkız Hella geçen eşime patlıcan söğürmeyi sordum. tabii ki biliyoum bilmez miyim dedikıyma mıyma da mı konuyomuş üstüne anlattı bişiler de çok hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?