- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #37.481
günaydınnn canımmmginiydinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yeşil çay?
sen sevme ama benide gaza getirmegünaydınnn canımmmhiç sevmem yeşil çayı
yok getirmem,ıyk nasıl içiyosun onusen sevme ama benide gaza getirme
hüpp die içine çek beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyok getirmem,ıyk nasıl içiyosun onu
ooo kimler gelmişşşşşşşşşşşşşşşGünaydınlar herkese hayırlı sabahlar olsunMinnosprenses D u t Bal0ncuk haydi buyrun coook özledim sizi Antalya tatili bitti iş başına başladık Noisy Girl
Çiçeğimooo kimler gelmişşşşşşşşşşşşşşş
günaydınnnnnnnnnnn
yediğin içtiğin senin olsun vallaÇiçeğimcooook özledim artık burdayım
zaten öyle olur hep. giden gider o sona kalanlar hiç gitmezhüpp die içine çek beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişeklinde
off sorma ozmom son 5 kilom yapışıp kaldı gram düşmüyor
GünaydınlaaaaarGünaydınlar herkese hayırlı sabahlar olsunMinnosprenses D u t Bal0ncuk haydi buyrun coook özledim sizi Antalya tatili bitti iş başına başladık Noisy Girl
5 kilo içinde dietisyene gidilmez ama zaman daralıozaten öyle olur hep. giden gider o sona kalanlar hiç gitmezsabret balonum o da gidecek merak etme
Günaydınlaaaaar
Brnde bu kız nerede diyorum Günaydın çiceğimGünaydınlar herkese hayırlı sabahlar olsunMinnosprenses D u t Bal0ncuk haydi buyrun coook özledim sizi Antalya tatili bitti iş başına başladık Noisy Girl
İyiyiz sen nasılsınGünaydın canlar nasilsiniz
spor falan da yapıyo musun?5 kilo içinde dietisyene gidilmez ama zaman daralıo
Çok şükür bugünde uyandırıldım erkenden iş yerim sağolsun dertleri bitmiyor izindeyken de rahat yokİyiyiz sen nasılsın
Aaaa nedenÇok şükür bugünde uyandırıldım erkenden iş yerim sağolsun dertleri bitmiyor izindeyken de rahat yok
Ballimmm çok özledim evet yoktum artık buralardayımBrnde bu kız nerede diyorum Günaydın çiceğim
iyiyz cnm senGünaydın canlar nasilsiniz
yk cnm.. bebeden dolayı yapamıorumspor falan da yapıyo musun?
hamile misin yoksa bebeğin mi variyiyz cnm sen
yk cnm.. bebeden dolayı yapamıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?