- 18 Kasım 2020
- 20.850
- 50.191
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #37.541
Evet ya bir sor bakalım yaayyy ablamın eşi de öyle habersiz çağırıyorçok sinir bozucu bir şey
gerçi sorsa da gelmesinler diyemiyosun kendimden biliyorumEvet ya bir sor bakalım ya
Kola felan demek isterdm amasensin yeşil çay
Kocam 1 defa habersiz msafir kabul etti evden cktım tek başına ağırladıKocam habersiz davet etti kavga ettim zaten
yok ya kola kışın içilmiyoKola felan demek isterdm ama
Kocam 1 defa habersiz msafir kabul etti evden cktım tek başına ağırladı
Ders oldu
Hellal vallah iyi yapmışsınKola felan demek isterdm ama
Kocam 1 defa habersiz msafir kabul etti evden cktım tek başına ağırladı
Ders oldu
Nende öyleyim gelmesinler diyemwmgerçi sorsa da gelmesinler diyemiyosun kendimden biliyorum
hahaha o zaman buyursun gelsinlerNende öyleyim gelmesinler diyemwm
niye kıs ben içiyorumKışın değil aetık hiç içilmez
Pahalı behahaha o zaman buyursun gelsinler
niye kıs ben içiyorum
hahaha ben zenginim bana koymazPahalı be
Geçmiş olsun kuzum inşallah verirlerGünaydın canlar hastahaneye gidiyorum dua edin rapor alabileyim
günaydın canım. Allah yardımcın olsunGünaydın canlar hastahaneye gidiyorum dua edin rapor alabileyim
Tabi tabihahaha ben zenginim bana koymazsize de yolliyim bi kasa
şaka maka pahalı gerçekten.içmeyelim diye yapıyolar işte hani zararlı ya bizi düşünüyolar
ben yazın su yerine dikerdim kafaya da bu yaz dikemiycem herhaldeTabi tabiçok sevmemfr xaten
Allah yardımcın olsun cnmGünaydın canlar hastahaneye gidiyorum dua edin rapor alabileyim
hahahah baloncukum sana da günaydın . günaydın yeşil çay diyince gülesim geliyogünaydın yeşil çayyyyy
nieeeğğğğğğhahahah baloncukum sana da günaydın . günaydın yeşil çay diyince gülesim geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?