• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evett aynennn ben bekarken dişlerimi tel taktırıcam ama nasıl titriyorumm nasıl titriyorumm bide iğne vurucak doktor ben ağla ağla ortaliğı yıktımmm :KK70: annem diyo şiişştt kızımm kocaman kizsın ne bu ağlamakk iğne görünce birşey oluyodu bana :KK70:
Benimde damarlarımı bulamazlardı canım kan verirken falan. Heryerden denerlerdi ondan çok korkardım. Artık öğrendim nerde damarım. Şimdi direk orayı açıyorum bakın burdan alın diyorum 🤣🤣🤣

• Komik
Reactions: Jou
Benimde damarlarımı bulamazlardı canım kan verirken falan. Heryerden denerlerdi ondan çok korkardım. Artık öğrendim nerde damarım. Şimdi direk orayı açıyorum bakın burdan alın diyorum 🤣🤣🤣
Yaaa benimde hala hulummuyo çok zorr sol kolum çokçok zor sağdada oda zarzor birşekilde bulunuyo🥲 bende aynı senin dediğin gibi diyorum😂😂

Screenshot_20220309-153043_Video Player.webp

Cimcimelerr🤩👼🏻👼🏻

Yokkk beee benim öyle aşermem yok haa kuzu hamileliğim rahat geçiyor benim kocam şanslı çıktı ama bak dun yeşilzeytin aşermiştimm unuttum gelince alsın demiştim ama unutmuşum bugün unutmadan diyemm😂
Benim akşama ıspanak var 🙄
Ah kıyamam bebeğim 😍😍
Menüler aynı bende de ıspanak var pilav var tarhana çorbası,salata var tatlı var 🤣🤣🤣
Patatesli ve peynirli poğaça var hahahaahhahaa 🤣🤣🤣🤣🤣 bugün çok fazla oldu di mi 🤣🤣🤣 senin aş Ermeni yerimmm kıyamam hemde yeşil zeytin 😍😍😍😍😍

Ah kıyamam bebeğim 😍😍
Menüler aynı bende de ıspanak var pilav var tarhana çorbası,salata var tatlı var 🤣🤣🤣
Patatesli ve peynirli poğaça var hahahaahhahaa 🤣🤣🤣🤣🤣 bugün çok fazla oldu di mi 🤣🤣🤣 senin aş Ermeni yerimmm kıyamam hemde yeşil zeytin 😍😍😍😍😍
Ooyyyy iftar olunca öyle ya onu ediyim bunu ediyimmm bende kocişe gözleme ediyim dedim açmaylaa yemeğimi yedikten sonra başlarım iki dk açarım 4 tane 😂
Vallahaaa tuzlu ekşi çektiği için hep😂

Ooyyyy iftar olunca öyle ya onu ediyim bunu ediyimmm bende kocişe gözleme ediyim dedim açmaylaa yemeğimi yedikten sonra başlarım iki dk açarım 4 tane 😂
Vallahaaa tuzlu ekşi çektiği için hep😂
:KK70::KK70::KK70::KK70: kıyamam sana canın ne çekerse ye kuzum benimmmmmn

• Komik
Reactions: Jou
Back
X