- Konu Sahibi Minnosprenses
- #38.081
ayyyy evet birde öyle bir dert var di miBende aynı yaparsan hafif yaparım birde buralar sıcak yapamıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy evet birde öyle bir dert var di miBende aynı yaparsan hafif yaparım birde buralar sıcak yapamıyorum![]()
İşte onu sevmiyorum makyaj sabitleyici aldım ne kadar işe yararsaayyyy evet birde öyle bir dert var di misıcakta birde yüz iyice yağlanıyo öyle olunca ıyk
![]()
ahahhaha onlar da bi işe yaramıyoİşte onu sevmiyorum makyaj sabitleyici aldım ne kadar işe yararsa![]()
Başladımi adanaBende aynı yaparsan hafif yaparım birde buralar sıcak yapamıyorum![]()
at bebeğim canım istemiyo benim bişiAaayyy kimse oruçlu olmasa kahve yi atacaktım bugün azdaha![]()
Coktan içtim beybiiiiat bebeğim canım istemiyo benim bişi![]()
Cidden yaahahhaha onlar da bi işe yaramıyoyağlandırıyo yüzü ya
Akşam atAaayyy kimse oruçlu olmasa kahve yi atacaktım bugün azdaha![]()
ohhh afiyet olsun bebişim kuzummmmCoktan içtim beybiiiicekilecek halde değill
en iyisi sabunla yıkayıp çıkmakCidden ya![]()
Hahahah tamamm sen isteeeeeeAkşam at![]()
Ahahaa o yüzden çok yapmıomohhh afiyet olsun bebişim kuzummmm
en iyisi sabunla yıkayıp çıkmak![]()
Yaaa kuzum biz burada devam ediyoruz aradaHahahah tamamm sen isteeeeee
Aayy melo burayı ben çok özlediimm ne anılarım vardı burda![]()
Dogrudurr ben hiç denk gelmedim yadaYaaa kuzum biz burada devam ediyoruz arada![]()
Sen nasılsın beybitommohhh afiyet olsun bebişim kuzummmm
en iyisi sabunla yıkayıp çıkmak![]()
Arada bak bizeDogrudurr ben hiç denk gelmedim yada![]()
Aktifler bu gelmeyyyyy bide kahvesiz olmaz diyede atmadım leenn yoksa hep aklımaydı burası dedim ramazan bitsin atıcam diyordumArada bak bize![]()
Akşam bende atayımAktifler bu gelmeyyyyy bide kahvesiz olmaz diyede atmadım leenn yoksa hep aklımaydı burası dedim ramazan bitsin atıcam diyordum![]()
Akşama kociş evde kahve içirmez bağaaaAkşam bende atayım![]()
daha yeni görüyom şekerimSen nasılsın beybitomm