• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam canım 😍🍒 bende düşünüyordum acaba tanışıyor muyuz, nicki mı farklıydı diye düşünüyordum 🥰😍🍒 çok teşekkür ederim, senide tanımak çok guzel🥰😍🍒 nehiri Bende operim🤩😘🍒
Eski nickim mevsimbahar idi sosyalcim ♥️ yeni değiştim bunu yaptım . Birbirimizle evet hiç konuşamadık ama burada konuşurken filan denk gelince hep aldım onu sizlerden 🙏🏻

Ay inşallah minnosum ♥️🙏🏻 çok zor zamanlarda cabasi biliyosun lohusaligim ve sonrası da kötü geçti . İnşallah şimdi oturur herşey düzene .
Senin o yemeklerini yaptığın herşeyi yesinler birde ben yiyeyim.ahh yanyana olamadık ki
Rabbim nasip eder inşallah beraber olabilmeyi bitanem 🥰 bundwn sonrası daha iyi olur inşallah amçin 💋❤️

Eski nickim mevsimbahar idi sosyalcim ♥️ yeni değiştim bunu yaptım . Birbirimizle evet hiç konuşamadık ama burada konuşurken filan denk gelince hep aldım onu sizlerden 🙏🏻
Aaa hatırladım ben seni canımmm, denk gelmistik aslında hep profillere forumda topikte😍🤩🥰 doğum yapmışsın denek,zaman ne çabuk geçmiş 😇 rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım benim 😍🤩🥰🍒🍒😇😘

Back
X