Kızlar şimdi aklıma geldi aramızda şikayet eden varsa eğer gelen 2 üyeyi yönetim banlıyo ve iletişim numarası bırakıyo bizle iletişime geçin sizi teyit edelim sonra banınızı açalım diyolar öyle bişey olabilir her an geri dönebilirler yani yüksek ihtimal hatta öyle olmuştur:mapus::sus::sus:
Başka bir topikte dalga geçmişler onlar şikayet etmiş 😅😅

Bi ben değill bitane şikayetle gitmezlerr amaa cok şikayet geldiyse demekkii olan oldu erkek olmadığını anlarsa atmazlardı yöneticiler 😆
Yok kuzum şikayetin sayısına bakmıyolar bunun hakkında kazen ve mune destanca bir mesaj yazmıştı ordan hatırlıyorum tabi illaki diğer kızlar da etmiştir ben de biraz daha uzasaydı kontrol edilmesi için şikayet ederdim çok normal yani bu🥰 yeni gelip şüphe uyandıran bütün üyeliklere standart bu yapılıyo zaten kuzum banlanma olayı. iletişime geçmeleri için yönetimle teyit kontrol amaçlı iletişime geçip teyit edilince siteye dönüyolar eğer uzun süre iletişime geçmezlerse banları kalkmazsa tabiki şüphelerimiz doğruya çıkmış olacak😂😂 nedense dönmücekler gibi geliyo bana 🫣

• Beğen
Reactions: Jou
Yok kuzum şikayetin sayısına bakmıyolar bunun hakkında kazen ve mune destanca bir mesaj yazmıştı ordan hatırlıyorum tabi illaki diğer kızlar da etmiştir ben de biraz daha uzasaydı kontrol edilmesi için şikayet ederdim çok normal yani bu🥰 yeni gelip şüphe uyandıran bütün üyeliklere standart bu yapılıyo zaten kuzum banlanma olayı. iletişime geçmeleri için yönetimle teyit kontrol amaçlı iletişime geçip teyit edilince siteye dönüyolar eğer uzun süre iletişime geçmezlerse banları kalkmazsa tabiki şüphelerimiz doğruya çıkmış olacak😂😂 nedense dönmücekler gibi geliyo bana 🫣
Amaaannn kadınlarsaa o zaman napalımm bizde okadar ses kaydını at dedik atmadı atsaydı olmazdı bunlar 😆😆 başka topiklerden de gelmiştir şikayett zaten nekadar çok okadar ban

Amaaannn kadınlarsaa o zaman napalımm bizde okadar ses kaydını at dedik atmadı atsaydı olmazdı bunlar 😆😆
Aynen kuzum bide şimdi stalkladım ohaaa şuna bakın bunlar ne araa aşkoşşş oldu lannnnn ajsjsnsndnxjx
CYMERA_20220426_205712.webp

Sanaaa nooldu guzum ben okuyamadım her sayfayı😂😂
Boşverrr sen insanlığını yaptın gel dediysen de nolmuşş küfür etmedinya amaan :KK50::KK50:
Yanii hanifeylee ben konuştum kız burda hayatını anlattı falann ben anltmadımda hamileliğimi söyledim sadece :D ondan sonra kezban geldi olaylar oldu 🤭🤭
Trollenen ben oldum ama inşaallah kadınlardırda ama hissetmiyorum erkek hissediyorum :D

Biz böyle çok güseliz bence 😅😅
Bencede 🤤
me-for.gif

Jou Jou
@Lna16
@MssPARE
bir mucizee bir mucizee
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@tiniminihaniim
Minnosprenses Minnosprenses
@My_Moonlight06
@Saliha40
@Hogwartss
@coconatt
Haydi bakalıım iftarını eden gelsin bi kahve keyfi edelim yaa:KK49:
Ha böyle bekliyorum sizi :KK73::süslü:
Fattoooo nirdesin sennn
Neden tık tık grubunda değilsiniz bizim kızlar nedir bu 3 gündür biraya merak saldınız :KK70::KK70::KK70::KK70: başka birileri vardır konuşamam ben öyle her yerde :KK53:
Perde şart topic arasına :KK23::KK20:
Seni yerim ki

Yanii hanifeylee ben konuştum kız burda hayatını anlattı falann ben anltmadımda hamileliğimi söyledim sadece :KK70: ondan sonra kezban geldi olaylar oldu 🤭🤭
Trollenen ben oldum ama inşaallah kadınlardırda ama hissetmiyorum erkek hissediyorum :KK70:
Ahahahah olsun o senin ponçikliğin kuzummm hiçç şeeyapmaa kendine😍😍 ben de erkek hissediyorum 🤣🤣

• Komik
Reactions: Jou
Back
X