- 18 Kasım 2020
- 20.748
- 49.903
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #39.101
İçtikten sonra gördüm ya
Jou
Lna16
@MssPARE
@bir mucizee
@Catlak-kurabiye
@tiniminihaniim
Minnosprenses
My_Moonlight06
@Saliha40
@Hogwartss
@coconatt
Haydi bakalıım iftarını eden gelsin bi kahve keyfi edelim yaa
Ha böyle bekliyorum sizi
AAA nerden ses atılıyor ki
Bir site var oradan yapıp atıyoruz kızlar
Aaa merak ettim teyid gerekirse ben hazırımBir site var oradan yapıp atıyoruz kızlar
Çok güzel ama gözyaşlarım birazdan dökülecek az kaldı evlenecekler sonundaBizde onu izliyorruuuzzz
Cok güzeldii çokÇok güzel ama gözyaşlarım birazdan dökülecek az kaldı evlenecekler sonunda
İyi seyirler bebeğim
Tamam özele atıyorumAaa merak ettim teyid gerekirse ben hazırım
Sesini bende duymak isterimm
Babasının elini öpmeye gittiğinde çok kötü oldum ya geboşCok güzeldii çok
Adam meğersem duydu ama gitmedi düğüne ama biraz saçma oldu ya hiçbiri gelmediBabasının elini öpmeye gittiğinde çok kötü oldum ya geboş
Korkma
Kizlarr record yapamiyommm bir el atın şey diyor microfon izin verilsin filan diyor da ayarlardan bualamdm bir yardım edin hele heveslendiydim okadarSesini bende duymak isterimm
Senin telefon hangisiki acaba ozelden yaz bakiyim bide o ses linki atın bana ben kaybettim onuKizlarr record yapamiyommm bir el atın şey diyor microfon izin verilsin filan diyor da ayarlardan bualamdm bir yardım edin hele heveslendiydim okadar
Telefondan sanıeım ben bilmemKizlarr record yapamiyommm bir el atın şey diyor microfon izin verilsin filan diyor da ayarlardan bualamdm bir yardım edin hele heveslendiydim okadar
Dur bakicam hemenTelefondan sanıeım ben bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?