• Beğen
Reactions: Jou
Bilmiyorumm kuzuumm benim paçii makat şeklinde zaten belki doktor bekleyelim der pazartesi günü belli olur herhalde çoğu kişilerin belli oldu 🤭
çok heycanlı yaaaaaa
benim sezderyan olmuştu günü belliydi heycanlıydı
normal doğum bence daha heycanlı olur :D

• Komik
Krampı ben şuan yaşıyorsam sancıyı hiç düşünemiyorum kuzumm yaa
Seninkidemi makat şeklindeydi hangi haftada belli oldu pekii
benim bebeğimin eşiği hep aşağdaydı sezeryan tarihi vereceği gün muayneye gittiğimde doktor eşik yukarı cıkmış dedi
normal doğumu beklemek istedim ama gebeliğim riskliydi.. normal doğuramazsn dedi
36. haftamda sezeryan tarihi verdi
38+2te doğurdum cnm

• Beğen
benim bebeğimin eşiği hep aşağdaydı sezeryan tarihi vereceği gün muayneye gittiğimde doktor eşik yukarı cıkmış dedi
normal doğumu beklemek istedim ama gebeliğim riskliydi.. normal doğuramazsn dedi
36. haftamda sezeryan tarihi verdi
38+2te doğurdum cnm
Anladımm canımm bakalım benim nedicek gidince 35+3 olmuş olcam ama belli yani makat şeklinde hala bide çatı muayenesine göre karar veriiliyor normal olacaksa

Anladımm canımm bakalım benim nedicek gidince 35+3 olmuş olcam ama belli yani makat şeklinde hala bide çatı muayenesine göre karar veriiliyor normal olacaksa
evet ben o çatıyı yaptırmadm normal olmayacağı için ama korkulacak hiç bişi yokmuş ya
benm cok arkadaşm korkuodu bumuydu felan diolar çatı için

• Beğen
evet ben o çatıyı yaptırmadm normal olmayacağı için ama korkulacak hiç bişi yokmuş ya
benm cok arkadaşm korkuodu bumuydu felan diolar çatı için
Çatı birşey değill kızzz bakıyo anlıyor doktorr sadece çatal işi hiç sevmiyorum😀😀😀😀😀 banada etmez gibii bellii çatala kaç sefer çıktım.bide

141cdec52c53abfebb0dece3f06f4177.gif

Back
X