- 25 Ağustos 2019
- 62.227
- 119.207
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #39.501
Yanii kuzumm tansiyonum düzene girdi tabiiAaaa şimdi iyi misin elçom
İyi canım çok şükürYanii kuzumm tansiyonum düzene girdi tabii
Sen niye idare eder kuzu de bakemmİyi canım çok şükür
Ya iş bitmiypr elço yeni gwçtim dinlenme modunaSen niye idare eder kuzu de bakemm
Bitermi bide başladın çalışmaya boş zamanın hiç olmazz artık haftasonu temizlik var eveYa iş bitmiypr elço yeni gwçtim dinlenme moduna
Hahaha evetBitermi bide başladın çalışmaya boş zamanın hiç olmazz artık haftasonu temizlik var eve
Iyi yaptınn kafan dağılıyorr kuzu bebe olana kadarr çalışırsın enazından düşünüp durmuyosun evde birbaşina işlerin oluyo kafan ona dağılıyorHahaha evethafta içi ufaktan yaparım artık elço düzen otutturayım dedim
Aynen kuzumIyi yaptınn kafan dağılıyorr kuzu bebe olana kadarr çalışırsın enazından düşünüp durmuyosun evde birbaşina işlerin oluyo kafan ona dağılıyor
Zaten kmse gelmioİyi akşamlat bebeğimçok yoğundum gelemedim
Kizz hele bende şini gördümm bazen gelmiyo bildirimmZaten kmse gelmio
Senin doğumada az kaldı joumKizz hele bende şini gördümm bazen gelmiyo bildirimm
Gene gelirimm kızzzz bi kucağımda meme emziririm bi elim de tel sana yazarımm bensiz bırakmam siziSenin doğumada az kaldı joum
Ben ne edecem sensiz
Herkesin işi mi varZaten kmse gelmio
Elçooooo bebiş doğum tarihi belli olmuş gözün aydınGene gelirimm kızzzz bi kucağımda meme emziririm bi elim de tel sana yazarımm bensiz bırakmam sizi
Evett kuzuşumm benimm sağollElçooooo bebiş doğum tarihi belli olmuş gözün aydın
Azıcık kalmış ya sağlıcakla al kucağınaEvett kuzuşumm benimm sağoll
Sorma balımm geldi çattıbitti resmennAzıcık kalmış ya sağlıcakla al kucağına
Maşallah evet kuzum bitti güzel sonlansın inşallahSorma balımm geldi çattıbitti resmenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?