- 25 Ağustos 2019
- 62.211
- 119.155
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #39.781
Şaplatacamm hakettiidoğunca totosunu yersin ohh![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaplatacamm hakettiidoğunca totosunu yersin ohh![]()
Bizim kv varr sorvivor aşkı izletirmibu akşam kanal d de seversin dizisi başlıyormuş merak ediyorum diziyi![]()
valla millet survivor sevdalilar var ben hiç izlemiyomBizim kv varr sorvivor aşkı izletirmi![]()
Bende izlemiyorummvalla millet survivor sevdalilar var ben hiç izlemiyom![]()
eşin bi tv dahaalsınBende izlemiyorumm
Varkiii evde kızz bi tv dahaeşin bi tv dahaalsın![]()
tamam işte ayri ayri izleyinVarkiii evde kızz bi tv dahahiç aklimada gelmezz ama öylede olmaz ayrı odada falan
Amaaannn olmaz öyle ayıp annem var kv var anca beraber kanca berabertamam işte ayri ayri izleyin![]()
demek annen kv yaninda.. toruncuklarini bekliyorlarAmaaannn olmaz öyle ayıp annem var kv var anca beraber kanca beraber![]()
Takmamayı öğrendim elçomIyi bariii insanalr nasıl gene aynımı
Ama sevilecek zamanda değil bebeğin yaa çok minnak yenidoğanken çok sevilmiyokidemek annen kv yaninda.. toruncuklarini bekliyorlarjouu bi bagir imdaat doğurcam de doğur da seveyim torunu
sana kızını vermeye sira gelmez bak
sadece emmek faslı
![]()
Aferimmm ben takarım çok buyüzden hiç sevmiyorum çalışmayıTakmamayı öğrendim elçom![]()
sen bi doğur kucagindan inmezler bakAma sevilecek zamanda değil bebeğin yaa çok minnak yenidoğanken çok sevilmiyoki
bu çok güzelTakmamayı öğrendim elçom![]()
Bakalummsen bi doğur kucagindan inmezler bak![]()
senin yerinde olmak vardir evde istediği saatte uyu kalk istedigi zaman ye içAferimmm ben takarım çok buyüzden hiç sevmiyorum çalışmayı
kv ve annem bebegimi vermiyor şöle böle yaptı diye bdv konulariniz bekliyorum hahahaBakalumm![]()
Sevsinlerr kızzz zaten daha ne kadarr göreceklerr bebeyiikv ve annem bebegimi vermiyor şöle böle yaptı diye bdv konulariniz bekliyorum hahahavalla çoğu öle porofildede şikayet duyuyorum hahaha
bende bizzat yaşadım. şimdi heee diyorum zamanla herşey oturuyor :)