- 18 Kasım 2020
- 21.168
- 50.579
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #43.341
Ama kadında yumurta sağlığına zararlı elçom erken çok tüketildiğinde menopoza sokuyor
Aynen kuzum dikkat etmek lazım bitki çaylarına. Hadi bakalım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın. Ama sen yaparsın ya azimlisinBen begeniyorumm hep içtiğim.birşey ama fazlasını kaçırmayacan tabi 5 gün edip 1 ay boyunca etmiyorum
Regl olmadan 3 4 gün önce ben çayını ettim hibiskusun
Ben içiyordum bir ara işte zararı varmışSağol balımm sen ictinmi yoksaammm
Aman sen dikkat et minnoşumAma kadında yumurta sağlığına zararlı elçom erken çok tüketildiğinde menopoza sokuyor
Kurabiyem geçen kış iş yerinde demleyip içerdik kızlarla arştırdım yumurta sağlığına zararlıymış o yüzden içmiyorum bende ama tadı güzel ekşi mayhoş ben içine karanfil de atıyorım da artık içmiyorum bir bebiş olana kadarAman sen dikkat et minnoşum
Ne kadar kilo verdin misal kuzuBen begeniyorumm hep içtiğim.birşey ama fazlasını kaçırmayacan tabi 5 gün edip 1 ay boyunca etmiyorum
Regl olmadan 3 4 gün önce ben çayını ettim hibiskusun
Sen bitkilerden uzak dur minnosummBen içiyordum bir ara işte zararı varmış
Aynen sosyalim hepsinden uzağımSen bitkilerden uzak dur minnosumm
Yani haftada bi kilo simdi aldımmNe kadar kilo verdin misal kuzu
Evett fazlası zararBen içiyordum bir ara işte zararı varmış
Cidddiiiiii eee bırakıyorum ozaman daha içmiyimmAma kadında yumurta sağlığına zararlı elçom erken çok tüketildiğinde menopoza sokuyor
Kardeşimin düğüne kadar herşey güzeldiAynen kuzum dikkat etmek lazım bitki çaylarına. Hadi bakalım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın. Ama sen yaparsın ya azimlisin
Vermişsin sonuçta kuzuYani haftada bi kilo simdi aldımmdoğru düzgün yapamadım ki
Aman o zaman genel olarak uzak durmak lazım. Zaten bu zayıflama şeyleri çok sıkıntı yaKurabiyem geçen kış iş yerinde demleyip içerdik kızlarla arştırdım yumurta sağlığına zararlıymış o yüzden içmiyorum bende ama tadı güzel ekşi mayhoş ben içine karanfil de atıyorım da artık içmiyorum bir bebiş olana kadardoğurmak isteyen içmesin yani
Ah senii düğünü atlattın rahatladjn dimiKardeşimin düğüne kadar herşey güzeldiondan sonra bozdum
Cidddiiiiii eee bırakıyorum ozaman daha içmiyimm
Günde bir bardaktan fazla içme Elço onun yerine dukan birası yap yeşil çay ve sodadanAman o zaman genel olarak uzak durmak lazım. Zaten bu zayıflama şeyleri çok sıkıntı ya
Onu yapcamm genelde onu yapıyordumGünde bir bardaktan fazla içme Elço onun yerine dukan birası yap yeşil çay ve sodadan
Hemde ne rahatladım yaaa zayıfladim bozsaydım bide abiyrm tam kilo olsam cuk oturmayacaktı kalacaktım orta yereAh senii düğünü atlattın rahatladjn dimi
3 kilo gerçekten fark ediyor vücuduna totom büyüdüVermişsin sonuçta kuzu️
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?