- 18 Kasım 2020
- 21.235
- 50.677
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #43.501
Öğleden sonra da içiyorum yeterYaaaaaaaaa bebeleri yedirdim tamda girdim ama sen coktan bitirmişsindirr güccük bi fincanben bunla içsem 2 hüüple bitiriirm
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğleden sonra da içiyorum yeterYaaaaaaaaa bebeleri yedirdim tamda girdim ama sen coktan bitirmişsindirr güccük bi fincanben bunla içsem 2 hüüple bitiriirm
![]()
Hahahaahah oyüzden günde 2 taneÖğleden sonra da içiyorum yeter![]()
Kız geçen içtiğinde başlamamış mıydınHAhahaha diyete başladım pazartesi ins bozmam![]()
Sen izinlisin aşkoBende sabah halledip çıktım evden![]()
EMzirmekten cok acıkıyorum yaKız geçen içtiğinde başlamamış mıydınne ara bozdun
Sen izinlisin aşkoişe gidiyon boşver
Hahahaahah oyüzden günde 2 tane
Olsun götün güzel![]()
Aşko artık emzirmeEMzirmekten cok acıkıyorum ya![]()
Aşko bırakmıyo almirada böyleydiii sabah bi kaosla uyandık vermeyince aşırı inatlaşıyor ağlamasıda ağlamak değil ha çığlık atarsın herkes duyar ya buda sesi kısılıyoe resmen acayip birşey ya komşular hep duyuyo rezil ediyo beni yaa anlamıyo daha 21 aydan sonra kesicem ind
Aşko artık emzirmeyeter
Ben yapmıyorum onlrda yPmasınTüüü kadının diyetini bozdurucan![]()
Veririm kız nolcak sanki istediğin avokado olsunHakkatt püüübana avokado ver
![]()
Canım benimm kızıkan da 1 yaşını aldı heehhVeririm kız nolcak sanki istediğin avokado olsun![]()
Aldı aldı iki gündür çıldırtıyo beni uyumuyooCanım benimm kızıkan da 1 yaşını aldı heehh![]()
Aaaa 1uyku yapıyorsa 4den sonra uyutmaAldı aldı iki gündür çıldırtıyo beni uyumuyoo![]()
O kadar karışıkki uyku düzeni artık eskiden çok düzenliydi artık düzen öüzen kalmadıAaaa 1uyku yapıyorsa 4den sonra uyutma
Afiyet olsun balım
Sağol balımm senin ne zamanAfiyet olsun balım![]()
Sen yapıcaksın onu kuzum ona bırakırsan olmuyor maaleseffO kadar karışıkki uyku düzeni artık eskiden çok düzenliydi artık düzen öüzen kalmadı
Hee senin minnak var dimiEMzirmekten cok acıkıyorum ya![]()
18aylik olcak cumartesi essek sıpasııHee senin minnak var dimikaç aylık kuzum