- 25 Ağustos 2019
- 63.065
- 121.545
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #43.561
SEvemiyor yaa yapiyoruz yiyo ama begenmiyor agzın tadı yok bu kızınn şimdi 1 tabak corba içti sevdiği çorba pirincsiz yoğurt çorbaİştah açması için bir takviye mi alsan elço
Damak tadı yokSEvemiyor yaa yapiyoruz yiyo ama begenmiyor agzın tadı yok bu kızınn şimdi 1 tabak corba içti sevdiği çorba pirincsiz yoğurt çorba
Vallahi yok ya bununla evlenen adam yandı kendi baksınDamak tadı yok
Berbatt busabah kahvaltısını ağzında tuttuu gönderdim odasına geldiler bana
Minnoşun kocasına gönder şırdanla açsın iştahıDamak tadı yok
Kız belkide etçil çocukMinnoşun kocasına gönder şırdanla açsın iştahıMinnoş da üstüne tatlı yapar ooohh el birliğiyle kebapçı olur işte
Bence de ya bi Adana turu yapsın elçoKız belkide etçil çocuk
Kocasıdamı iştahsızMinnoşun kocasına gönder şırdanla açsın iştahıMinnoş da üstüne tatlı yapar ooohh el birliğiyle kebapçı olur işte
Haha yok kız tam tersi adam gecenin köründe minnoşu uyandırıp kebapçıya gidecej kadar iştahlıKocasıdamı iştahsızminnosun kocasına gönder demişsin
Heeeeeee şimdi anladım hahahahh bananee der yemem der o derece gıcık benim paçiiHaha yok kız tam tersi adam gecenin köründe minnoşu uyandırıp kebapçıya gidecej kadar iştahlıiştahını açar onlar diye onlara gönder dedim şapşik
Çocuk belki acılı şalgam ve şırdan sevecekHeeeeeee şimdi anladım hahahahh bananee der yemem der o derece gıcık benim paçii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?