- 16 Aralık 2019
- 22.243
- En iyi cevaplar
- 1
- 87.729
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #43.701
Şaşırdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaşırdım
He valla gı B12 ler firardaAy Allah beni napmasın daha beter ettim ortalığı![]()
Niye yaaaa dedim bulun dedim kimseden ses cıkmadı bende chatgbtye sordum chatciğim buldu bana birdünya liste cıkardı hiçbirini beğenmedim en sonunda diyodu sen bence nick istemiyosn ahahahhaŞaşırdım![]()
Tamam aferim arada kppyalarsın böyle unutmazHe valla gı B12 ler firarda
Kopyaladjm ben klavyem unutana kadar etiketlerimsonra kızlarla el ele tutuşup peri periş diye çağırırız
![]()
Ozaman resmini değişme daha hahahahaKızlar ama ne yazdıysam hepsi var diyo yaa 10 sene önce girmiş üyeler ama işte kapmışlar nickleri napayım güzel güzel alışırsınız haydi güveniyrum size (kocari gibi dedim)
Jou
Catlak-kurabiye
Minnosprenses bak minnoşta birsürü var minnoşu etiketlemek için tamamını nerdeyse yazıyorum
![]()
HahahahaE ben beğendim ama benim için anlamlı oldu küçük mucizem
siz alışmaya ezberlemeye bakın yahuu akşama ödev hadi 3 sayfa nickimi yazın![]()
Hhash ooo zarif kaos süper hahahEki Görüntüle 3686637 Zarif kaos falan nasıldı beğenirmiydiniz![]()
Catlak-kurabiye
Minnosprenses
Jou
D u t
Tamam o zaman bak ne güzelAayyy evett hahaha![]()
Ahqhah vallahi aman çekmeyelim üstümüzeHhash ooo zarif kaos süper hahahyeni kaoslar bizi bulurdu gari
![]()
Pariş nicki bilmiyorsa az takılsakAhqhah vallahi aman çekmeyelim üstümüze![]()
Okumazmıki mesajlarıPariş nicki bilmiyorsa az takılsak![]()