- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.880
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #4.681
Yaaa ah etmeAhımı aldııınnn ahımııibebeklinick ne vardı surda bi zeytin domates ekmek küçücük dedumm ahhh be zorunlu
AhCanim sadece devlette calisanlar oyle benim abimde muh. Cogu arkadaşlarım muh. hepimiz valla essek gibi çalışıyoruz. Ben fabrikada koşarak çalışıyorum yoğunluktan düşün. Bu mecazi degil gercek.
Abla vallahi en iyisini dusunmussunuz bir daha gelmiycez dünyaya. Yarına cikacagimizin garantisi bile yok ki.Biliyorum canım maaş düşüyor ama ömürden kalan yılları doya doya yaşamak istiyorum. Eşim de öğretmen bu yıl emekli oluyor. Yettiği kadar harcarız maaşımizi.
Ah canımAh
Neyse şöyle diyelim
Hiç değilse mühendis hanım diyollaaa
Bibersiz olur mu hiçYaaa ah etmekorkarım ben .
Beybim tamam yarın beraber zeytin domates ebbek yerizolmaz mi
Bak biber demisken sormak istiyorum.Bibersiz olur mu hiç
Hoş buldumHoş geldin zemzem
Tsk ederim cnm,hoş buldumOooooo hoşgele kızzzzzzzzz
Ellerine sağlııkkkkk❤❤
Pek tanışamadık nasılsın ❤Tsk ederim cnm,hoş buldum
Çok teşekkür ederim.Herşey güzel gonlunuzun dilediği gibi olur inşallah elhancigimsefasını sür
Göğüs altimdaBende tetiklemiyor ama bazi kişilerde tetikliyor. Egzaman hangi bolgende yuzun mu. Genelde yuzunde olanlar dedi bunu bana.
Rahat ol pinacim...resmi dili ben de çok kullanmıyorum. Sanki arkadaşlarla arama mesafe koyuyorum gibi hissediyorum. Samimi olana kadar gelmeyeceğiz samimi olduktan sonra gelmicez diyorum.Abla vallahi en iyisini dusunmussunuz bir daha gelmiycez dünyaya. Yarına cikacagimizin garantisi bile yok ki.
Nagpiyoruz kizlar Edebiyat öğretmenine de benim gibi konuşmuyoruz. Gelmiycez degil gelmeyecegiz hocam.
Canim egzama olduğuna emin misin peki sıcaktan su zamanlar tam pişik isilik cikma zamani göğüs altında cunkuGöğüs altimda
Aa çok sevindim çalışmana. İnşallah hayatının geri kalan kısmında güzel bir iş bulursun. Allah yardımcın olsun. Güzellikler sizinle olsun.Ben yıllardır çalışıyorum abla zaten, bosandim oglum var. Calismama gibi bir luksum yok malesef. Suan işsizim sadece is arıyorum.
Teşekkürler ablacım sanada huzurlu gecelerRahat ol pinacim...resmi dili ben de çok kullanmıyorum. Sanki arkadaşlarla arama mesafe koyuyorum gibi hissediyorum. Samimi olana kadar gelmeyeceğiz samimi olduktan sonra gelmicez diyorum.
Huzurlu geceler dilerim canım
Seboreik dermatit canımCanim egzama olduğuna emin misin peki sıcaktan su zamanlar tam pişik isilik cikma zamani göğüs altında cunku
Geçmiş olsun canımSeboreik dermatit canımözelde doktora gittim .
En kısa zamanda girersin inşallah .Ben yıllardır çalışıyorum abla zaten, bosandim oglum var. Calismama gibi bir luksum yok malesef. Suan işsizim sadece is arıyorum.
O ne bacum hic duymadım bu türü Google amcaya sorayim biSeboreik dermatit canımözelde doktora gittim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?