- 25 Ağustos 2019
- 62.495
- 120.002
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #5.541
Yaaaaaaaa sen iste ben sabah akşam sana yaparımmm ablammVar ya insanın böyle bir arkadaşı olsun hayatta kahvesiz kalmaz![]()
![]()
Ellerine sağlık canım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaaaaaa sen iste ben sabah akşam sana yaparımmm ablammVar ya insanın böyle bir arkadaşı olsun hayatta kahvesiz kalmaz![]()
![]()
Ellerine sağlık canım
![]()
Hamdolsun kuzum.bana öğlen aşkım nasılsın![]()
Kahve göz kırpıyor adetaBenden olsunn kahve ve hayatınız haböyle çiçek gibi geçsiinnnnn ❤❤❤⚘⚘⚘
Elhan
Minnosprenses @Bal Perisi @Mavera4268
bebeklinick @MssPARE
ASSOSyal @coconatt @dut agaci
Kahve __Kokusu @Mcz09 @pina
Eki Görüntüle 2884903
Güzel arkadaşım benimBeybikooooommmmm tünaydın gün aydın munaydin![]()
Geçmiş olsun canım.Keyiften olsa imrende abla benimki mecburiyettenyanlarım ağrıyor artık.
Sözcüklerinin enerjisinin farkında mısınYaaaaaaaa sen iste ben sabah akşam sana yaparımmm ablammteşekkür ederiim
![]()
Ben senin ne kadar enerji olamıyorum be ablamm hep ablam olsun istemişimdirr iyiki tanıdım seniiiSözcüklerinin enerjisinin farkında mısın
Ayaklarım yerden kesildi.
Allah esirgesin seni canım benim.![]()
Gelmedi hele bide etiketlemiyosunuz beni diyodu
Isı vardır belki canimcimGelmedi hele bide etiketlemiyosunuz beni diyodu![]()
Gül goncaaaammSözcüklerinin enerjisinin farkında mısın
Ayaklarım yerden kesildi.
Allah esirgesin seni canım benim.![]()
Bak kendine haksızlık ediyorsun senin enerjine hepimiz hayranizBen senin ne kadar enerji olamıyorum be ablamm hep ablam olsun istemişimdirr iyiki tanıdım seniii![]()
Teşekkür ederimm kabul ettiğin içinBak kendine haksızlık ediyorsun senin enerjine hepimiz hayraniz
Sen abla olarak kabul ettiğin sürece yanındayım elçinim.![]()
Abooooooo benim çiçeğim gelmiiiişGül goncaaaamm![]()
Çiçeklerin en güzellliii yirim senii hap hupAbooooooo benim çiçeğim gelmiiiiş
Sosyalim datlum![]()