• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ormanlarımızin yanması dışında canımızı sıkan bişey yok şükür canım ama huzurlu muyuz değiliz tadimizi kaçırdı yangınlar heba olan emekler verilen canlar acımasızlık ve hiç bisey yapılmıyor yetersiz kalınıyor(ne münasebetse) olması...
aynen öyle canım dua ediyoruz bol bol

• Beğen
Reactions: Jou
Eee hani kahvelerrr 🤔
Sonra demeyin bana niye jou kahve yok falan diye
Yeter bukadar huzursuzlukk elimizdende birşey gelmeyy kii :KK61:

Elhan Elhan Minnosprenses Minnosprenses BlueBerry4268 BlueBerry4268 MssPARE MssPARE gel burayaa şurda güzel bi sohbet edelimm ya bırak onları huzurumuzu kaçırmaya bayılıyolar çünkü coconatt coconatt bebeklinick bebeklinick LittleBlessing LittleBlessing Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye D u t D u t dutum nasıl oldun 💋 ASSOSyal ASSOSyal Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu AseliccA AseliccA Morrmeneksee Morrmeneksee Simurgp Simurgp

20210730_130523.webp

Eee hani kahvelerrr 🤔

Elhan Elhan Minnosprenses Minnosprenses BlueBerry4268 BlueBerry4268 MssPARE MssPARE gel burayaa şurda güzel bi sohbet edelimm ya bırak onları huzurumuzu kaçırmaya bayılıyolar çünkü coconatt coconatt bebeklinick bebeklinick LittleBlessing LittleBlessing Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye D u t D u t dutum nasıl oldun 💋 ASSOSyal ASSOSyal Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu AseliccA AseliccA Morrmeneksee Morrmeneksee Simurgp Simurgp

Eki Görüntüle 2894372
Afiyet olsun 🥰🥰
Valla bu sayfayı kaybettim üst üste bildirimler gelince bulamadım 😅
Allah razı olsun beni etiket yaptığın için 🤗🤗

Eee hani kahvelerrr 🤔

Eki Görüntüle 2894372
Çık artık sende şu yazlıktan 42 derece sıcakta psikolojimi bozdun yazlık göstere göstere 🤣🤣

Ooyyy migimmm yaaa seni unuturmuyummm
Gell içehhh 💋💋
Bende cappucino yapacağım
3 te çıkıcam şimdi işlerimi yapmaya çalışıyorum
Komşumuzun kız vefat etti görümcemin arkadaşıydı
Çok üzüldüm ya Allah rahmet eylesin inşallah 😞😞😞

Back
X