- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.654
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.141
Denicem canımdenemelisin canım değişik bir tarif olur size![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denicem canımdenemelisin canım değişik bir tarif olur size![]()
et kavurması tantuni şekli gibii münük münükkNE PİŞİRİYORSUN PEKİ![]()
ELLERİNE SAĞLIKCANIMMM ben pirinç pilavı severimet kavurması tantuni şekli gibii münük münükk
pirinc pilavı kocişe kendime bulgur pilav sade
yeşilmercimek yemeği var ortayada yoğurtsuz semizotu maydanozlu soğanlı salata![]()
sen bulabiilir misin zeytindenDenicem canım![]()
hahahahah ben bayılıyırımm ama şuan diyetteyimm bulgurun şekeri yok diye onu tercih ettimm yoksa hergün pilav versinler bana bıkmammELLERİNE SAĞLIKCANIMMM ben pirinç pilavı severim![]()
bendeeeeeee bendeeeeeeeeehahahahah ben bayılıyırımm ama şuan diyetteyimm bulgurun şekeri yok diye onu tercih ettimm yoksa hergün pilav versinler bana bıkmamm![]()
hemde bol tereyağlıı offff
buraları yıkılıyoo benden yıkılıyoo haydii eller havayaabendeeeeeee bendeeeeeeeee![]()
afiyet ball olsun canımm nasılsın :)
afiyet olsun ben senin nicki unuttum izliyimde unutmim seni nasılsın bakalım canım
eskileri severizburaları yıkılıyoo benden yıkılıyoo haydii eller havayaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sabah beri bunu dinliyorum hahaha
![]()
Sağol canım,iyi diyelim iyi olsun.afiyet ball olsun canımm nasılsın :)
afiyet olsun ben senin nicki unuttum izliyimde unutmim seni nasılsın bakalım canım![]()
iyi oll tabiii çok şükür halimize ne azındannSağol canım,iyi diyelim iyi olsun.
Sen nasılsın![]()
iyi oll tabiii çok şükür halimize ne azındann
bende iyiymm![]()
takip et e tıkla üst tarafa yorum gelirr aklımdaydıın ama nickini bitürlü hatırlıyamadım busefer aklımdasınBaşka bir iki sayfaya bakıyorum , burdan bildirim gelmiyor
![]()
Sağol canım hangi şarkı o anlamadımbuaraMcz09 bu şarkı sanada gelsinnn ellerr havayaaaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
takip et e tıkla üst tarafa yorum gelirr aklımdaydıın ama nickini bitürlü hatırlıyamadım busefer aklımdasın![]()
bende çok şükür diyim canım yıkılmadım ayaktayımsağol buna şükür,iyi diyelim iyi olsun. Sen nasılsın?
bende etiket yapıcaktım ama nickini hatırlayamadımbuaraMcz09 bu şarkı sanada gelsinnn ellerr havayaaaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
takip et e tıkla üst tarafa yorum gelirr aklımdaydıın ama nickini bitürlü hatırlıyamadım busefer aklımdasın![]()