- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #12.521
Aaaaaaa zor hatunsun anam napim elinde picak elim titremistir.Etiketi becerememişsin kahve ebakmasam görmiycektimm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaaaaa zor hatunsun anam napim elinde picak elim titremistir.Etiketi becerememişsin kahve ebakmasam görmiycektimm![]()
Heeehhh böyleee olll aklunii aluruummmmmAaaaaaa zor hatunsun anam napim elinde picak elim titremistir.![]()
Çokta havalanmaaaHeeehhh böyleee olll aklunii aluruummmmm![]()
Saat 7 ben mutfağa gidemiyorum yaniiiiiiiiAboovvv![]()
Ahahahah kocana söyle gelirken lahmacun alsunSaat 7 ben mutfağa gidemiyorum yaniiiiiiii![]()
Hahahahahah ayyy cok iyii hattaa boyle pozla cek at kocanaaa perişanuzz
herkes dagıldı kuuzzzMerhaba Kizlar, kimse var miiii
Bitanem dualar diyor sen aldın miherkes dagıldı kuuzzz
Herkes Dualar la dolu yangınlar sebep
Nasılsın❤
Aldımm menekşe etiket etmiş biyere 1000 aldım estağfirullahıBitanem dualar diyor sen aldın mi
Tamam beybi çabuk bitiryor zatenAldımm menekşe etiket etmiş biyere 1000 aldım estağfirullahı
Iyiyim canım.herkes dagıldı kuuzzz
Herkes Dualar la dolu yangınlar sebep
Nasılsın❤
Evet kuzuşum birsey degill biterse tekrar alırımmTamam beybi çabuk bitiryor zaten
Iyi oll canum dünyaya bikere geliyoruzzIyiyim canım.
Ne için duamıKizlar ne zamana tamamlanacak çarşamba oluyorsa alicam yarin ben yokum evde gelincede cocuk gormedi diye bırakmaz beni
Sem aldın mı pina tesbihKizlar ne zamana tamamlanacak çarşamba oluyorsa alicam yarin ben yokum evde gelincede cocuk gormedi diye bırakmaz beni
Evet dua icin.Ne için duamı