- 25 Ağustos 2019
- 62.482
- 119.980
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #12.881
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elden anlamam benD u t dutttttttt
bu benım elim falıma bakıver 2 dk  ayrıca ask olsun surda kaç zaman beraberiz hıc bahsetmıyon
![]()
Ticaretede dökmüş bak bakElden anlamam benönce ıban atim parayı yatır o zaman bak neler neler derim saa
![]()
Yaaa nasıl guldum anasayda gorunce varyaElden anlamam benönce ıban atim parayı yatır o zaman bak neler neler derim saa
![]()
Fal ciddi bi möessesedir bebeğimTicaretede dökmüş bak bakkız kac zamandır beraberiz torpil gec
ASSOSyal fal bakan yokmu diyorduk meğerse burnumuzun dıbındeymıs ahahha
![]()
Bende şaşırdımYaaa nasıl guldum anasayda gorunce varya![]()
Tamam. Evlenırsem sıkıntı cıkarsa anla senFal ciddi bi möessesedir bebeğimtorpil olmaz
TamamTamam. Evlenırsem sıkıntı cıkarsa anla senılk sana yazacam
![]()
Valla profil fotodan dolayı çekiyon gıbıme gelıyorBende şaşırdımmillet deliye hasret ben akıllıya
Kız kim fal bakıyormuşTamam. Evlenırsem sıkıntı cıkarsa anla senılk sana yazacam
![]()
Bizim canımız Biricik dutumuz evlılık falı bakıyor ajjajahaKız kim fal bakıyormuş![]()
Allah canımı almayayduValla profil fotodan dolayı çekiyon gıbıme gelıyor![]()
Ee bizde ne zaman evleniceğimizi sorcaktık nasıl olcek şimdiBizim canımız Biricik dutumuz evlılık falı bakıyor ajjajahaama evlı olmanız lazım bakması ıcın
![]()
Allah canımı almayaydukepeeee kesilesice ganne gırıkları bi bitmediler
Gercek sanacaklar bir ban alican kız uslu durAllah canımı almayaydukepeeee kesilesice ganne gırıkları bi bitmediler
Parasıynan baştan söylim
Gerçek sanmak için gerizekalı olmak gerekirGercek sanacaklar bir ban alican kız uslu dur![]()