- 18 Kasım 2020
- 20.764
- 49.953
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #13.061
maşallah canım benimmBenim kaynanamın ellerine sağlık bugun mutfağı düzene sokmuş temizlemiş böle kaynanama başüstüne öptüm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah canım benimmBenim kaynanamın ellerine sağlık bugun mutfağı düzene sokmuş temizlemiş böle kaynanama başüstüne öptüm![]()
ayy farklı şehire mi gelin gidiceksin kıyamamaminnn canım benim amin ,he ya gidiyorum nasibim oradaymış işte![]()
ay böyle kaynanalar kaldı mı maşaAllah diyelimmBenim kaynanamın ellerine sağlık bugun mutfağı düzene sokmuş temizlemiş böle kaynanama başüstüne öptüm![]()
evet canım yakın şehir ama farklı işteayy farklı şehire mi gelin gidiceksin kıyamam
Görümcem evi temizleyecekti Kaynanam görümceme yardıma gitmiş sıkılmış evde sanırım mutfağı pırıl pırıl yapmış bunu eşime dediay böyle kaynanalar kaldı mı maşaAllah diyelimm![]()
Temizlenecek ev zaten pis olur temiz olsa niye temizletelim. Kayınvaliden seni biliyordur evet biz küçükler biraz utanıyoruz ama yapacak bir şey yok her şeye yetişemiyoruzGörümcem evi temizleyecekti Kaynanam görümceme yardıma gitmiş sıkılmış evde sanırım mutfağı pırıl pırıl yapmış bunu eşime dedi
Evet utandım bende evim çok pisti çünkü![]()
Haaaaa bittimi canoay yok bu gün hiç konuşmaım neredeyse rapor istediler onunla uğraştım canım
amin canım benim ,yok canım gidiyorum antepten adanaya
Valla bilmez mi biliyorTemizlenecek ev zaten pis olur temiz olsa niye temizletelim. Kayınvaliden seni biliyordur evet biz küçükler biraz utanıyoruz ama yapacak bir şey yok her şeye yetişemiyoruz![]()
çok şükür bende bittimHaaaaa bittimi cano
Ahh benim güxell minnoşummmmçok şükür bende bittim![]()
canımmmmmmmmmAhh benim güxell minnoşummmm![]()
zaten işler bitince bizde otomatik olarak bitiyoruzçok şükür bende bittim![]()
benim daha 1 saatim varcanımmmmmmmmmmesai bittim şükür son 10 dk
Çok sevindim beybim bol şifalar. Hemen toprağa gömKızlarrrrr bilekliğim geldiiii
Faydasını gorursem yazacam buraya
ASSOSyal
Minnosprenses @MssPARE
Jou @pina @coconatt
Eki Görüntüle 2896657
Hemen göm bekleme3 gunde geldı ıste MâşâAllah
ASSOSyal 1 gece toprakta bekletın dıyor, peki şimdiden gömsem olurmu gece mı yapayım bu islemi bılemedım
Offf Süper afiyet olsun canikomHani kahvelerr yokmuuuu jounuzz kahve yaptuuuuuuusizi çağırıyoreeeeeeee
@ElhanMinnosprenses @coconatt @Mavera4268 @MssPARE @Morrmeneksee @dut agaci
ASSOSyal @Catlak-kurabiye @zorunlunick @Kahve __Kokusu @Lavinia_84
Wilma11
Eki Görüntüle 2896727
canım ne bilekliği buKızlarrrrr bilekliğim geldiiii
Faydasını gorursem yazacam buraya
ASSOSyal
Minnosprenses @MssPARE
Jou @pina @coconatt
Eki Görüntüle 2896657