- 18 Kasım 2020
- 20.764
- 49.959
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #13.181
bunca strese ragmen kg alıyorum millet zayıflarbilirim bilmez miyim ben evlenirken hastanelik bile olurum kendimi biliyorum

ah canım sen benden kötüsün demek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunca strese ragmen kg alıyorum millet zayıflarbilirim bilmez miyim ben evlenirken hastanelik bile olurum kendimi biliyorum
aynen canım benimhallolsunda boşver gez sen![]()
Evet öyle olduo patlama çok kötü oldu dimi istesen de tutamıyorsun kendini
bende doğumdan sonra çok döküldüstres yapma canım içine atma aşırı ve uzun süreli dökülme varsa doktora git![]()
işe yarıyor mu gerçekten sabunda sertleştiriyor diye kullanmıyorum yıllardırEvet öyle oldu
bende doğumdan sonra çok döküldü
Çareyi beyaz sabunla yıkamakla buldum az oluyo onda şampuanlar yaramıyo![]()
Sertleşiyor ama az dökülüyo ben sabun kullanıyorumişe yarıyor mu gerçekten sabunda sertleştiriyor diye kullanmıyorum yıllardır
yengem hep söyler bu şampuanlarda katkı maddesi var sabun kullanın der şimdi kullandığım şampuan bitkisel saç tedavim bitince sadece sabun deneyeceğimSertleşiyor ama az dökülüyo ben sabun kullanıyorum![]()
Off süperr katya da orda mıydıMiras mıo ev çok güzeldi bihter ziyaligil evi gibiydi
Ya ışte belgeler var onları ayarlamakicin bu kadar kaldı kp de pazartesi gidiyorGeldimi tam kalıyolar varya gitmiyolar ya
Ayar oluyorum yaa git evine işte yanii ya
Inşallah kuzumHee anladım canım Rabbim kolaylaştırsın inşallah![]()
Ev içi boştu satılıga çalışan yaşlı sevimli çift görmiüşüm sadeceOff süperr katya da orda mıydı![]()
tek değilsin canım benim hemen mideme vurur stres sonra ağrıdan hiçbir şey yiyemem normale dönünce de doymam derken bir güzel kilo alırımbunca strese ragmen kg alıyorum millet zayıflar
ah canım sen benden kötüsün demek
Hahah çok şeker yaEv içi boştu satılıga çalışan yaşlı sevimli çift görmiüşüm sadece![]()
kendimize yazık gerçektentek değilsin canım benim hemen mideme vurur stres sonra ağrıdan hiçbir şey yiyemem normale dönünce de doymam derken bir güzel kilo alırım
Günaydın bal kurbişimGünaydın şekerlerimmmm ballarımmm çiçeklerimmmnickom da sağ salim döndü
Heheyyy
Vur davulcu davula
Dutum da dönmüş mahpıs bitmiş
Tey Tey Teyyy
@zorunlunickJou
coconatt
Kahve __Kokusu
D u t
MssPARE
Minnosprenses
Morrmeneksee
ASSOSyal
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aynen canım kendimize ediyoruz ne yapıyorsak ama bırakamıyorum şu huyumu her şeyin en kötüsünü düşünüyorum hepkendimize yazık gerçekten
GünaydınnnGünaydın kizlar![]()
![]()
Coco cokkkk guzelll bu maşallahCatlak-kurabiye
ASSOSyal
Jou
Minnosprenses
D u t
MssPARE
Morrmeneksee
Kahve __Kokusu
Ayy kızlar biz açtık geldikilk defa gördüm çiçeğini çok güzel değil mi ya dikenli bir canlıdan Rabbimin mucizesi
![]()